Да се молиш на служител на реда да си свърши работата. В подобна нелепа ситуация изпадна мъж, който е видял несправедливост по улицата, която е била подмината от униформен служител.  Будният гражданин е заснел цялата абсурдна ситуация с телефона си, на която той буквално умолява униформения да вземе отношение по проблема.

Става въпрос за безумно паркиране на автомобил на улица „Цариградска“ в Бургас, където се помещава популярен магазин за строителни материали. Колата е била спряна така, че дете се е принудило да пресича улицата, за да може да подмине автомобила.

Това е направило впечатление на гражданина, но на полиция  - съвсем  не. Въпреки че е убягнало от полезрението на униформения, гражданинът му обяснява каква е ситуацията. Следва пъхтене  и откровено нежелание от страна на полицая да си свърши работата.

Униформеният се опитва да се измъкне, като поисква документите на мъжа. Той обаче казва, че е „услужлив“ и веднага си дава личната карта. Виждайки, че няма накъде, полицаят отива към колата и започва да я гледа замислено. Гражданинът продължава да му съдейства, като дори влиза в магазина, за да намери шофьора. В крайна сметка той е намерен, а полицаят започва плахо „да си върши работата“. През това време служителките в магазина влизат в пререкания с гражданина, който вижда погазването на закона.

Вижте видеото: