Мрежата настръхна заради наглата постъпка на две старозагорски дами с лъскав джип. Скандалната случка се е разиграла снощи около 19 часа на столичния булевард "Патриарх Евтимий".

Доказателство за арогантното им поведение са снимки от случката, които бяха качени във Фейсбук групата "Забелязано в София". Авторката на снимките - Нели поясни, че те изцяло са погазили правилника за движение по пътищата, но господин с Тойота им е дал да се разберат, пише Fakti.bg.

"Часът е 19, мястото бул. Патриарх Евтимий. Две нагли девойчета карат в насрещното движение без никакво намерение да обърнат. Браво на господина в Тойотата, който застана броня-в-броня с тях за да им покаже, че няма да продължат напред. Очевидно им беше забавно дори когато им се наложи да обърнат...целият булевард ги чакаше. Ето ги кифлите от Стара Загора ... А другият път дано им се падне някой сърдит катаджия!", пише жената, направила снимките.

Междувременно под публикацията ѝ не спират да валят недоброжелателни коментари, които остро осъждаха наглото поведение на наглите девойки. "Егати наглите дрисли"; "Какво си мислят тия пикли? Че като някой чичко, който ги ч*ка им е взел тузарски джип с еднакви номера могат да правят каквото си посикат ли?"; "Ей, селянките са си селянки, където и да отидат", са само малка част от коментарите под снимките от случилото се. Кои обаче са въпросните две нагли момичета все още не е ясно.