Главната на Пловдив отново не е пешеходна зона, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Причината е, че също като едно време по нея спокойно се движат автомобили наред с пешеходците. Нашият читател е хванал в нарушение именно такъв  шофьор - решил да спести няколко метра и да паркира служебния си автомобил насред пешеходната алея.

„Остава само и градски транспорт да тръгне по Главната и съвсем ще си припомним старите времена. Иначе ако не си платиш Синята зона или закъснееш за пет минути веднага ти лепкат фиш, но да спреш на самата Главна – няма проблем”, възмущава се пловдивчанин.

И така колкото  и да вдигат цената на Синята зона в Пловдив, колкото и знаци да слагат – винаги ще се намери някой по хитър от всички останали, който да покаже до къде стига човешката наглост.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видеа за нередностите в града, както и на тези, които разказват истории за добри и лоши прояви, които ни заобикалят. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било събития, нарушения, добрини или интересни случки – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg, пишете ни във фейсбук страницата ни или се обадете на телефон 070010248.