Чисто гол мъж вся паника в пловдивския квартал Прослав през първата нощ на новата година. Той се появил както майка го е родила - гол и бос в студа, и започнал да тропа по прозорците и вратите на хората. "Дайте ми дрехи!", крещял мъжът, който бил с голяма татуировка на рамото, плътни вежди и брада.

Читатели на TrafficNews.bg разказаха, че мъжът е млад, висок около 168 см и се държал като луд, което и ги е стреснало и изплашило. По-късно те намерили на мястото, където бил голият, бутилка от алкохол и 3 - 4 таблетки с неясно съдържание. 

"Беше страшно! В началото не можехме да разберем сам ли е, наистина ли се нуждае от дрехи, или е примамка някой от нас да излезе. И въпреки че после разбрахме, че очевидно е бил пиян и дрогиран, мислим, че този млад човек има нужда от помощ - може да е замръзнал някъде сега и все още да не е открит от никого", каза за TrafficNews.bg наш читател.

След първоначалния шок, който изпитали жителите на Прослав, те се обадили на 112 и половин час след това дежурен екип на полицията е бил на мястото. Но от голия мъж нямало следа - единствено тежката миризма подсказвала, че на улицата до скоро е имало човек.

Очаквайте подробности!

Снимката е илюстративна