Шофьори превърнаха Сахат тепе в безплатен "многоетажен паркинг". Всъщност кавичките са съвсем излишни, тъй като стръмните калдъръми към върха буквално са превърнати в гаражни клетки. 

В района на хотел "Клепсидра" няколко нарушители са паркирали абсолютно спокойно автомобилите си в алея, забранена за влизане с кола. На широк участък преди това пък има няколко инвалидни места, запълнени с много повече коли от капацитета им, които по всяка вероятност нямат никаква ТЕЛК-ово решение. 

Единият автомобил дори е с пропуск на Висше военновъздушно училище "Георги Бенковски", който едва ли му позволява да нарушава закона. 

От друга страна обаче колите не просто се движат в забранена улица и се намират върху тепе, а дори са паркирани. Което ни кара да се чудим каква глоба им се полага и дали такава ще бъде наложена. 

ВАС потвърди заповед за временно затваряне на хотел "Клепсидра" в ПловдивПроверката е извършена от КЗП още на 20 август 2020 година

Хотел в центъра на Пловдив, опасен за здравето: Глобиха ги с 10 000 лв, че настаняват в строежКомплексът е опасен за живота и здравето на посетителите - това потвърди Административният съд