Алеите на Младежкия хълм са в окаяно състояние, твърди пловдивчанин. Недоволният гражданин ежедневно преминава по един и същ маршрут там и следи състоянието на настилката, която се влошава от ден на ден.

Пътеките са в потресаващо състояние – разбити, неравни и на дупки. Наливат се милиони в асфалт за улици, но един лев не е заделен за тепето, което е един от символите на Пловдив. Какви са приоритетите - град за колите или град за хората?”, коментира той.

От снимките, които мъжът ни е изпратил се вижда централната алея на Младежкия хълм, по която всеки ден се придвижват до детската железница майки с колички и деца с колелета и тротинетки.

Мъжът смята, че е неприемливо един от символите на града под тепетата да изглежда по този неприветлив начин и е крайно време да се обърне внимание и на настилката в парковете и градините в Пловдив, понеже това не е единичен случай.

Сигнал до редакцията на TrafficNews постъпи наскоро и за състоянието на алеите в парк „Рибница”, които не изглеждат по-добре от тези на Младежкия хълм. Недоволна майка се оплака, че и там пътеките са разбити и има отсечки, на които асфалтът е толкова разбит, че дори деца с ролери не могат да преминат, а това да преминеш с количка с бебе е кошмарно.

Пловдивчанка: Парк „Рибница” е тотално занемарен, децата ни играят в мизерияОП "Градини и паркове" и ОП "Чистота" отричат твърденията, чистило се всяка сутрин

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg