С наближаването на сезона за море е време да се погрижим за добрия си външен вид. През зимата сте натрупали малко излишни килорами, появил се е целулит, дразнят ви няколко стрии. За радост в Пловдив има място, което е специализирано в грижата за тялото!

ЛАЗЕР ЦЕНТЪР ВЕГА от месец април е на нов адрес в Пловдив на бул. Марица 31. Студиото разполага с 4 терапевтични кабинета с приятна обстановка и най-модерно оборудване. В тях работят квалифицирани специалисти с 5-годишен опит в областа на естетиката.

В центъра може да намерите решение на нежеланото окосмяване с александритен лазер Candela GentleLase Pro. С качествената лазерна епилация клиентът почели гладка и красива кожа и повече свободно време за себе си.

"Специалист ще Ви помогне да направите правилния избор на процедура за тяло посредством измервания на апарат, който ще ви ориентира къде и колко са мастните натрупвания, задържате ли вода и други важни фактори за появата на целулит. С Vela
Shape II ще изчистите този проблем", обясняват от ЛАЗЕР ЦЕНТЪР ВЕГА. 

Отпуснатата кожа на бедрата, седалището, корема и паласките също има решение с мощната радиочестота на Venus Legacy.
Правилното хранене е наразделна част от грижата за добрия външен вид. Специалист в тази област изготвя хранителен режим и дава ценни съвети.

Изглаждане на фини бръчки, редуциране на двойна брадичка, премахване на тъмни кръгове под очите, премахване на белезите и стриите са проблеми, които намират решение в ЛАЗЕР ЦЕНТЪР ВЕГА.

Телефони за връзка:

032/57 77 99
0894 888 244
0889 922 577

Още за услугите може да прочетете ТУК