Още едно щастливо бебе се появи на бял свят в АГ клиника на УМБАЛ,,Свети Георги’’, а лампите в арт квартала Капана заблестяха за пореден път.

На 19 май д-р Гита Ямакова и д-р Крум Владов станаха родители. Роди им се прекрасна дъщеричка! Малката принцеса се казва Каролина!

Добрата новина бе оповестена от медиците в Университетската болница под тепетата. Родителите са техни колеги. Младите лекари д-р Яматова и д-р Владов практикуват в акушеро-геникологичното отделение на УМБАЛ „Свети Георги”. И двамата са възпитаници на Медицинския университет под тепетата.

През месец август двойката си каза заветното „ДА” на пищна сватба. Точно девет месеца по-късно, на бял свят се появи плодът на тяхната любов – красивата Каролина.

От болницата споделиха, че д-р Владов и семейство Ямакови, са били неотлъчно до майката и бебето, обгрижвайки ги с много любов и допринасяйки за нейното по-бързо възстановяване.

„Майката и бебето се чувстват добре и вече са си в къщи”, заявиха от АГ-клиниката.

TrafficNews.bg пожелава на младото семейство щастие и още наследници. 

Четири болници с родилни отделения в Пловдив - УМБАЛ „Св. Георги“, УСБАЛАГ „Селена“, УМБАЛ „Пловдив“ и СБАЛАГ „Торакс“ са оборудвани със специален бутон, който бива натискан от израждащия екип или от гордия татко, когато бебе проплаче.

Светлинната инсталация бе открита официално на 16 ноември тази година, като от тогава до днес, само за месец, са се родили над 400 бебета в четирите болници. Първото пеленаче, за което лампите светнаха е Биляна, дъщерята на мама Николет и татко Ивайло Павлови.

Още за уникалната идея вижте във ВИДЕОТО: