Едва ли има пловдивчанин, който не е чувал за био магазина с най-достъпните цени на здравословните храни в града на седемте тепета. Естествено, че говорим за верига магазини "Бахарика", където любителите на здравословното могат да открият от дреболий до истински шедьоври в света на суперхраните и с чудесно съотношение цена-качество.

Позиционирани на удобни локации в почти всеки квартал в Пловдив, обектите предлагат на посетителите си богат асортимент от разнообразни продукти с доказан органичен произход!

От здравословни варива, над 100 вида подправки и биохрани до различни видове тахани и масла, плодов и зеленчуков чипс, семена, ядки и билки. 

И това не е всичко! В магазини "Бахарика" ще откриете и различни предложения, съобразени с вашия стил на хранене - веган и диабетични продукти, безглутенови и пълнозърнести храни, сушени плодове без захар, хранителни добавки и всичко, което може да ви дойде на ум.

Добрата новина е, че от скоро магазинът разшири услугите си и вече предлага неочаквани възможности за бързо и лесно онлайн пазаруване с богат асортимент в различни категории. 

С помощта на онлайн био магазина www.baharika.bg ще можете да получавате бързо и лесно всеки продукт, който решите, че може да ви бъде от полза, а при поръчка над 50 лева получавате и безплатна доставка не само в Пловдив, но и в цялата страна! Към поръчката, всеки клиент на "Бахарика" ще получи и талон за 5% отстъпка, който да използва при бъдеща поръчка. 

Огромното предимство на онлайн био магазина е неговата достъпност. Той позволява чрез своята отлична нагледност в продължение на часове, без някой да ви притеснява, да избирате между огромното множество от стотици био артикули.

Семейният бизнес на фирма Вълеви Фрут 61 Еоод започва през 2012-а година, а днес са от лидерите в търговията и внос на ядки, подправки, варива, брашна, биохрани и сушени плодове. Тяхното начало започва на един от пазарите в гр. Пловдив , а днес са горди с шест търговски обекта из целия град. Всеки ден сме се стремят да вкарват и налагат нови продукти с високо качество, благодарение на което са стигнали до нивото, на което се намират в момента - лидери в пазарния сегмент.

Не пропускайте да се докоснете до природата зад щанда в един от 6-те обекта на магазини "Бахарика" в Пловдив. 

ж.к. Тракия ул. Съединение №19 - до Аримаг

ж.к. Кичук Париж ул. Гевгели №42 - до Събота пазара

ж.к. Каменица ул. Богомил №72 - срещу хотел Норис

Център ул. Георги Вълкович №6

ж.к Кършияка ул. Васил Левски №96

ж.к. Кичук Париж ул. Стефан Стамболов №50

ж.к. Тракия Централен склад за поръчки на едро - ул. Съединение 36 - Промишлен пазар

тел: 0878-940-151

Работното време на всички обекти е от понеделник до неделя от 08:30 до 20:30 часа. Повече информация за продуктите можете да намерите на интернет страницата на магазина www.baharika.bg.

"Бахарика" ви дава нещо повече от пълна кошница - разнообразие, информация и отношение.