И тази година Trafficnews няма да прописне приключението, наречено „Абитуриентски балове 2019” . репортери на сайта издириха най-популярните 12-класници от набор `00, които тази година ще бъдат звездите на предстоящите балове.

Те  вече са тема номер 1 сред зрелостниците, а подготовката за голямата вечер тече с пълна пара.

Някои от тях вече са готови с избора на визия, а други са почти на финалната права. Часовете при пловдивските топ гримьори и коафьори отдавна са заети, а самите те вече очакват с нетърпение поредния майски маратон.

С всяка изминала година дните от 22 до 26 май се превръщат в зрелищни събития и събират погледите по улиците в Пловдив.

С блясък и феерия принцовете и принцесите дефилират пред големите хотели в града, а тузарски автомобили и ексцентрични превозни средства вече са на старт линията, готови да потеглят с мръсна газ и клаксони, натиснати до дупка.

Част от имена, които ще срещнете в статията са на младежи от елитни гимназии в Пловдив, които са станали известни с постижения в различни сфери, други са добили популярност заради привлекателната си външност, а трети са наследници на известните фамилии.

Вижте кои са най-чаканите абитуриенти на 2019 година:

Петър Главчев

Петър Главчев завършва ПХГ,,Св.Св. Кирил и Методий'' и е син на популярния рапър Ванко 1. Той е един от очакваните ВИП- абитуриенти на 2019 година и паралелно с подготовката за бала набляга на тренировките по футбол.

Главчев младши е  е български футболист, полузащитник. Кариерата му започва като юноша на Локомотив (Пловдив), прави първия си дебют за Локомотив (Пловдив) на 31 май 2017 г. като влиза резерва в мача срещу Лудогорец (Разград). През 2019 г. играе под наем в Рилски спортист.

Петър е известен със страстта си към тузарските автомобили и бързите скорости, но с каква кола ще се появи на бала, все още остава загадка.

Стефани Вранчева

Следващата прекрасница носи името Стефани Вранчева и завършва Английската гимназия, като също ще мине по червения килим тази година.

Младата дама е сестра на певицата Невена, от фолклорния дует Калина и Невена към музикална компания „Пайнер” и въпреки че също притежава гласови възможности е решила да не продължава образованието си с музика. Стефани обмисля да кандидатства с две специалности – „Диетология” и „Криминалистика”.

Страстта на бъдещата абитуриентка са спорта и техно музиката, като една от мечтите й е да стане известен техно диджей, като в най-скоро време ще се сдобие със собствен пулт, на който да започне да се обучава.

Роклята за големия ден е изцяло по нейна идея, а самата подготовка за бала ще може да видите съвсем скоро, в специални видео епизоди на Trafficnews.bg.

Дебора Георгиева

Дебора Георгиева е ученичка от 12 клас на Френската езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“. Чаровницата се е спряла на елегантна рокля в светъл цвят и сваровски камъни, която е купила от чужбина, докато е била на почивка.

Младата зрелостничка е оставила модата и снимките настрана и в момента изцяло се е съсредоточила към учението, като редовно посещава уроци и се готви усърдно за кандидат-студентските изпити.

Аглая Чернева

Аглая Чернева е сред най-успешните госпожици в Английската гимназия. Чаровницата е дъщеря на докторът с парфюмериен нюх д-р Стефан Чернев, който е собственик на основаната от него през 1991 г. семейна компания "Евтерпа".

Аглая е изключително амбициозна и отговорна за бъдещето си и ще кандидатства фармация в Медицинския университет в град Пловдив. Мотото, което тя следва в живота си е: „Или ще намеря път, или ще си направя един”.

Никол Бурджиева

Още една от красавиците, които ще завършат образованието си в ЕГ „Пловдив” е Никол Бурджиева.  18-годишната абитуриентка е избрала да продължи образованието си със специалността Международни икономически отношения в ПУ.

Хобито на русокосата красавица е рисуването.

Александър Колев

Александър Колев е син на един от най-известните  пловдивски адвокати и собственик на няколко заведения под тепетата - Георги Колев.

Младежът също е възпитаник на Френската езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ и съвсем логично, той ще тръгне по стъпките на баща си, като ще продължи образованието си с право.

Колев младши често пътува заедно със семейството си по различни точки на света, тъй като за никой не е чуждо, че страстта на фамилията са именно дългите и далечни пътешествия.

Последните такива бяха до Австралия, Нова Зеландия и островите Фиджи, както и Шри Ланка.

Джани Рата

Не можем да пропуснем и дванадесетокласникът Джани Рата, който е сред най-актуалните младежи в ЕГ „Иван Вазов”.  Младежът завършва средното си образование с италиански език и е следван от над 5000 души във Фейсбук. Марковите дрехи, екзотичните пътешествия и моторите са в кръвта му. „На мен да ми стъпиш едва ли ...?” – гласи последния му пост.

По нищо не му отстъпва и още един възпитаник на Руската – Димитър Димитров, който също изучава италиански език. С какво ще ни изненада синеокият красавец в абитуриентската вечер в хотел „Марица” предстои да разберем…

Алекс Якуб

Алекс Якуб е наследникът  на известния пловдивски стоматолог Дани Якуб. Амбициозният младеж завършва Частна Английска Гимназия "Стоянстрой", но дали ще поеме по пътя на баща си, предстои да разберем. Той обича екскурзиите и лукса. 

Под тепетата много често може да бъде засечен в компанията на сестра си Габриела Якуб, с която са собственици на здравословен магазин „Yakub delicious”.

Младият наследник Алекс тренира бокс в Boxing team Hakobyan и често може да бъде видян в компанията на най-добрите си приятели из нощните заведения в Пловдив.

Таня Павлова

Mагнетичната пловдивчанка Таня Павлова е ученичка във Френската гимназия и най-добра приятелка на Дебора Георгиева, която ви представихме малко по-горе. Бъдещата абитуриентка се интересува се от туризъм и именно това иска да учи за в бъдеще. 
 
 
Радостина Петрова
 
Радостина Петрова също завършва учението си във Френската езикова гимназия и ще събира погледите на предстоящите модни дефилета по баловете. Младата дама обмисля да се раздели с родния Пловдив, като се е насочила се към Софийския университет.
 

Симеон Ц.

Продължаваме списъка с още един възпитаник на Английската, който също е изключително амбициозен за бъдещето си, но умело успява да съчетава уроците с нощните обиколки в топ клубовете под тепетата.

Сред известните симпатяги на ЕГ "Пловдив" тази година година е и Валентин Котов, който също ще видим на червения килим пред Новотел Пловдив на 24 май. 

Виктория Тодева

Виктория Тодева е една от красавиците на Руската гимназия(Езикова гимназия Иван Вазов) в град Пловдив, където завършва средното си образование с испански език и ще кандидатства медицина в МУ Пловдив. В свободното си време се отдава на една от най-големите си страсти – макиажа, като често изпробва различни техники в грима върху себе си и свои приятелки.

Павел Колев

Талантливият Павел Колев е възпитаник на Френската езикова гимназия в град Пловдив. Той е изключително атристична личност и именно интересът и влечението му към изкуството го насочва към Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“ в София, където ще кандидатства. 

Иванина Рончева

Тази година абитуриентка ще бъде и дъщерята на транспортния бос Румен Рончев. Младата дама е сред зрелостниците, които завършат образованието си в ПГХТТ – Пловдив.

Наследила красотата на майка си, тя ще блесне на червения килим на 24 май в хотел „Санкт Петербург”.

Любомира Янева

Следващата чаровница завършва Професионалната гимназия по битова техника Пловдив със специалност компютърни мрежи. В бъдеще смята да продължи с изучаването на програмиране, защото наистина й харесва и иска да се занимава с това.

 

През свободното си време обича да ходи на фитнес и да излиза заедно с приятелките си.

Виктор Банков

Симпатичният младеж Виктор Банков, който винаги обира погледите със стила си на обличане е 12-токласник в „Тет Ленин”. Наравно с уроците, той е майстор на така актуалните сред тийнейджърите наргилета, които прави в един от топ ресторантите в града.

Виктор разкрива, че след като завърши, мисли да развива собствен бизнес, върху който ще фокусира цялото си внимание. 

Виктория Талева

Продължаваме с момичето с най-дългите крака на ПГО "Ана Май" в град Пловдив – Виктория Талева. Наравно с учението, красавицата от няколко години се занимава с мода, като съвсем скоро взе участие в конкурса „Мис България-Пловдив” 2019, където стана 2-ра подгласничка на победителката.

Държим да отбележим, че това не е класация , а момичетата са подредени на случаен принцип. Също така сме сигурни, че не сме успели да представим всички принцеси и принцове, така че очакваме още предложения от нашите читатели.