Лятото определено е сезона, в който се правят най-много планове. Естествено, няма как да се осъществи, който и да е план, без да сме похарчили определено количество средства за него. В сегашната ситуация обаче на нестабилност, все по-често оставаме без финанси, макар и да сме си направили вече планове. Изходът от подобна ситуация е доста ясен - да се вземат пари назаем или да се теглят от спестяванията.

Колкото и да гледаме позитивно на икономическата ситуация, няма как да не признаем, че много малко хора успяват да заделят някакви средства настрани, за „черни дни“. Това на практика означава, че почти никой не разполага със спестявания и когато настъпи по-тежък финансов период, единственият изход са кредитите. Другият вариант е да са ви необходими средства в много малък размер и да не искате да разваляте трупането на лихвата по спестяванията си. Това е доста често срещана ситуация при хората, които са практични и с висока финансова култура.

Финансовата култура е изключително важно нещо, което определя как даден човек ще разпредели средствата си. Дори и да не разполага с такива, откъде ще ги набави и ако кандидатства за кредит, с какви условия ще бъде той. От MiniZaem.bg фирма за бързи заеми са изготвили лятна оферта за всички свои клиенти, като не ги делят на нови и стари, редовни или нередовни. Казано накратко, офертата е подходяща за всички, които изпитват финансови затруднения и имат нужда от малко финансова помощ. От кредитната компания дават възможност на всеки техен клиент, който поиска кредит в периода от 25.07 до 15.08.2020 година да го получи със страхотна отстъпка от 15%. Всеки, който реши да се възползва от 15% отстъпка от разходите по заема може да кандидатства и да го получи бързо и без излишни проверки и забавяния. Единственото условие е заявлението за бърз кредит да бъде подадено в периода на лятната промо кампания - 25.07 - 15.08.2020 година.

Как да се възползвате от летните отстъпки, предоставяни от кредитната компания?

За да поискате своя кредит с отстъпка не е нужно да правите нищо повече от това да влезете на интернет страниците на небанковата финансова организация в периода от 25.07 до 15.08.2020 година и да кандидатствате за сумата, която ви е нужна за лятото. Системата е изградена интуитивно и всеки може да се ориентира лесно как да кандидатства.

Като клиенти, сами ще можете да определите сумата и периода на връщане, като за това ще ви помогне онлайн калкулатора. Това е прекрасен стимул, за да можете спокойно да обмислите колко големи вноски ще можете да изплащате следващите месеци, както и за колко месеца напред бихте могли да поемете такава финансова тежест.

От отстъпките по кредита можете да се възползвате без значение дали сте редовен клиент или това ще е първия ви заем от небанковата организация. При много други финансови институции трябва да сте или само нов клиент или вече да сте имали някакви отношения с тях, за да получите промоционални условия. При Mini Zaem това не е така и промоционалните условия важат за всички. Единственото условие, което трябва да спазите е да поискате своя заем в рамките на промо кампанията и ще можете да вземете кредита си с 15% намаление от разходите по усвояването му.