Все повече се усеща как лятото си заминава. Този факт би натъжил мнозина, но отминаващото лято отстъпва място на красивата есен, която винаги е изпълнена с чувството за уют. Точно есента е времето, в което започваме да мислим за пухкавата зима и сладостите, които носи със себе си – печени ябълки, имел под елхата, курабийки, Дядо Коледа, обич и фойерверки. Да, двата основни дни, за които всички мечтаят през цялата година скоро ще почукат на вратата – Коледа и Нова година. Дни, изпълнени главно с усмивки, богата трапеза и подаръци, с които показваме колко много държим един на друг.

По случай празниците, Парк и СПА Хотел Марково Ви кани да прекарате коледните и новогодишните дни в подножието на най-красивата българска планина – Родопа. Хотелът разполага с всичко нужно не само за една заслужена зимна почивка, но и за топла и уютна семейната обстановка. Базата на комплекса ще Ви накара да се отпуснете и презаредите с физическа и емоционална енергия.

Ако направите своята резервация сега, можете да се възползвате от отстъпки от  -10% за ранни записвания.

За Новогодишните празници комплекса предлага невероятна и вълнуваща програма. Надяваме се 2020-та да е изпълнена със сбъднати мечти, а Новогодишният пакет на Парк и СПА Хотел Марково поставя добро начало на една Нова Година.

А какво по-добро начало на новата 2020 година от ваканция в комплекс, разположен в непосредствена близост до Европейската столица на културата и същевременно близо до много туристически дестинации, които може да посетите. Така престоят Ви ще е изпълнен с разнообразни преживявания – смесица между природа и модерна цивилизация.

За Нова Година, екипът на Парк и СПА Хотел Марково е подготвил много изненади. Веселбата започва на 30-ти вечерта в компанията на Струнен квартет Mistik и DJ в ресторанта с най-впечатляващата панорамна гледка – Belle Vue. А на връх Нова година ще се смеем и дивеем не с един, а с двама доказани родни комици. На вашето внимание ще са смешките и скечовете на Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата от Комиците. Веднага след тях ще се излее много музика, която ще продължи до сутринта. А един от най-приятните елементи е, че панорамната гледка на ресторанта позволява да се наблюдава цял Пловдив и зарята, която ще оцвети небето. Сутринта на 1-ви януари ще закусим с брънч, а поради спецификата на вечерта, освобождаването на стаите ще е късно.. чак до 14:00 часа.

За Коледа, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил не по-малко вълнуващи изненади. Промо пакетът за Коледа включва празнична програма, която започва от 23-ти декември с музикални изпълнения на Струнен квартет Mistik и DJ в ресторант Belle Vue. На Бъдни вечер празненството продължава с вкусна вечеря, където вниманието е насочено изцяло към най-малките. Децата ще се смеят на анимация, коледно магическо шоу, а по-късно ще посрещнат и самия Дядо Коледа, за да могат да си пожелаят нещо от него. А на 25-ти за вашето добро настроение хотелът е подготвил прекрасен концерт на омайната Десислава и DJ програма в ресторант Belle Vue.

Освен всичко изброено, за двата празника са подготвени томболи с много награди, сред които и панорамна разходка с поръчковия модел лимузина Chrysler 300 C. За храната ще се погрижи Шеф-готвач, заедно с неговия екип, които ще подготвят за Вас празнична вечеря в шестстепенно меню за Нова година. В останалите дни вечерите ще се състоят на блок маси, на които ще може да избирате от десетки вкусотии, подходящи за всички предпочитания. Закуските са подчертани с ароматно Еспресо и свежи фрешове. Гвоздей на блок масата ще е специалният шоколадов фонтан, който ще подслади дните ви.

Пакетна цена включва безплатно ползване на паркинг, Wi-Fi, детски кът с аниматор и уникален СПА център. В него ще откриете два вътрешни басейна (32°C и 36°C ), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес.

Срещу допълнително заплащане може да се оставите в ръцете на професионалистите за Хамам (турска баня), класически и екзотични видове масаж, ваната на Клеопатра, дори рибки „Гара Руфа“.

Парк и СПА Хотел Марково може да предложи много разнообразия, въпрос на вкус е кое ще изберете. Но едно е сигурно – всяко ваше решение ще е посрещнато с любезност, внимание и уважение.

Спонсорирана публикация.