Шофьор загина при катастрофа в Куклен. Инцидентът е станал в петък 20.45 часа  на ул. „Хр. Данов“. Лек автомобил „Вартбург“ излязъл извън пътното платно и се блъснал в масивна стена. Пътувалият сам в автомобила 75-годишен водач бил откаран в болница, където по-късно починал. Взета е кръвна проба за алкохол. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед.

76-годишна пътничка пък в болница след произшествие вчера в Пловдив. По първоначални данни, около 8.15 часа вчера, на паркинг на бул. „Христо Ботев“ възрастната жена паднала от потеглящ лек автомобил „КИА“ с 45-годишен водач.  Пострадалата е под лекарско наблюдение със счупена раменна кост. Шофьорът е тестван за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен.

В полицията в Асеновград пък се разследва катастрофа, възникнала около 10.20 часа в събота. На ул. „Васил Левски“ се сблъскали мотопед „Рон“ с 25-годишен водач и лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 51-годишен. В болница за лечение е настанен по-младият мъж. Взета му е кръвна проба за алкохол. Отрицателен е резултатът от тестът с дрегер при другия участник. В рамките на досъдебно производство се установяват причините и обстоятелствата около случая.