Независимо от всички публикации за неправилно паркирали автомобили в Пловдив и глоби от полицията, голяма част от шофьорите продължават да си позволяват да спират безумно из улиците в града под тепетата. 

Каква е причината? Правят го напук на забраните, имат излишни пари или все още не са били санкционирани за нарушенията?

Каквато и да е тя, действията им не се нравят на всички онези граждани, които се стараят да спазват закона и да бъдат либерални към всички останали нормални хора.

Е, за съжаление още ги има и онези, които предприемат самосиндикални действия и не им по вкуса е да се съобразяват с останалите.

Първият тарикат, който незабавно попада в рубриката ни "Изцепки на колела" е лепнал автомобила си в пресечка на улица "Братя Бъкстон" в пловдивския квартал Кючук Париж, в непосредствена близост до автосервиз Кастрол.

Плътно зад него, друг шофьор също е последвал примера му. С действията си, двамата водачи са направили преминаването на пешеходци по въпросния тротоар невъзможно. 

Друг пловдивчанин, без грам притеснение и срам, е позиционирал возилото си, марка "Ситроен", отново на тротоар, но този път на бул. Дунав - на ръка разстояние от хотел. 

Паркинг или не? - пита се читателят ни, заснел нарушението на шофьора.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.