Автобус №9 е блъснал моторист след Тунела, посока "Тримонциум", сигнализира читател на TrafficNews. На булеварда се виждат парчета от мотора, на мястото има полиция, а в участъка се е образувала огромна тапа. Моторът е смазан, но няма сериозно пострадали, предаде репортер на  TrafficNews

"Изобщо не видях как стана, продавах билети и чух само някакъв шум", разказа шофьорът пред нашия репортер. Моторът се е врязал странично в автобуса, който е бил пълен с хора. Пътниците са се изплашили много, но пострадали няма. Момчето на мотора се е ужилило, но не пожела да каже нищо.

В момента все още екип на полицията изяснява причините за инцидента.

Катастрофата логично предизвика словесни схватки между феновете на моторите и съответно техните противници, включиха се и антифеновете на шофьорите от градския транспорт. "Войната", разбира се, се разрази в интернет. Ето някои от становищата на очевидци и просто "разбирачи":

"Бас ловя, че мотористът "не е виновен"." 

"еииии тиа мотористи, те се са невидими..."

"Ще взема да направя една компилация от карането ми в града с мотора (пък и с колата) колко хора ме засичат без мигачи минават на червено. Седят на зелено и т.н. Толкова са зле всички, че по-зле едва ли може да стане."

"Мотористите карат бързо (не всички), а рейсаджиите са мега нахални и нагли, без мигач излизат, не спират правилно в платното на спирката, притискат шофьорите, нарочно карат бавно и още много други (не всички). Както се забелязва на снимката от спирката във втора най-лява лента (отвратително нагли са).

"Дано мотористът е добре, а тъпият рейсаджия вече да кара само колело (въпреки че и то ще му е трудно предвид какви тюфлеци са)."

"За трепане са тия от градския транспорт!"