Едно от българските музикални бижута в България Ивана отбеляза своята 20-годишнина на сцената. В хубави или в лоши моменти нейните песни се пеят вече от няколко поколения. Именно това е и една от причините поп-фолк изпълнителката да събере в пловдивския клуб ONYX толкова много хора, които я обичат, познават творчеството й, а впоследствие са възникнали незаменими приятелства.

Дори кметът на Пловдив Иван Тотев не скри очарованието си от таланта й. Определи я като човек, който обединява, който се харесва от много голям кръг хора, независимо от вкусовите предпочитания за музика.

За никого не е тайна, че градоначалникът на Пловдив е заклет рокаджия. Това обаче не му попречи в юбилейната за Ивана вечер да попее с нея една от популярните патриотични песни, звучащи на всяка празнична трапеза. Това се превърна в една от черешките на тортата в събитието на обичаната изпълнителка и със сигурност ще се помни дълго време. Ако не друго, то поне опитите на Тотев да влезе в тоналността на песента „Ако умра ил загина“.

Дали е успешно представянето му, преценете сами. Със сигурност обаче Ивана не остана доволна от певческите му възможности и като мил жест му предложи услугите за обогатяването на тези качества.