„За първи път от 7–годишния ми стаж като шофьор на автобус, ми се случва подобно нещо. Много се изплаших, дори все още съм притеснен. Всичко стана много бързо, за секунди. Дамата навлезе без причина в насрещното, аз кривнах с надеждата, че ще избегна удара, но последва сблъсък. Жената беше адекватна, повтаряше само, че се е разсеяла и поради невнимание е навлязла в другата лента. Линейката дойде много бързо, прегледа жената и спътничката й, бяха добре, но все пак ги откараха в болница”, разказа пред наш репортер водачът на автобуса, катастрофирал на Коматевско шосе в Пловдив.

Припомняме, че минути преди 13 часа опел навлезе в насрещното на натоварения път и се заби челно в автобуса Пловдив – Храбрино. Медицинска помощ е оказана на 62-годишната шофьорка на немската кола и спътничката й. Автобусът е управляван от 31-годишен мъж.

Откараха с линейка шофьорката, ударила автобус на Коматевско шосеНяма пострадали пътници от рейса, образува се огромна тапа на булеварда в Пловдив

Няма данни за употреба на алкохол. На мястото на инцидента бе представител на фирмата превозвач. Служителят му сподели още, че благодарение на ниските скорости, с които двамата участници в ПТП са управлявали превозните средства, не се е стигнало до сериозни последствия.