Днес няма да видите оранжевия ни диван, защото гостуваме в Техническия университет. Поводът да бъдем тук е една конференция за млади хора, която се нарича „Първи стъпки в бизнеса”. Гости на днешното предаване са зам.председателят на JCI Петър Дяксов и лекторът Крис Георгиев.

Какво е JCI?

Мероприятието има за цел хора с практически опит в бизнеса да го споделят със стартиращи млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всички, които имат желанието да стартират собствен бизнес. Според официалната информация, лектори на обучението са млади и успели в своята професионална сфера хора, които посредством практически съвети и личен опит ще вдъхнат увереност на всеки начинаещ предприемач или ентусиаст.

Темите са подбрани адекватно за съвременната бизнес среда в България и региона и дават отговори на всички най-важни въпроси, които съпътстват подобно начинание, подчертават още организаторите.

*Илия Чолаков е един от най-известните салса инструктори в Пловдив, участвал е в много международни фестивали. Преди няколко години основава "Ройс Денс Студио", което се развива много успешно. В TNS Илия Чолаков прави първите си стъпки като телевизионен водещ. 

TrafficNew.bg