Задържаният снощи мъж, заподозрен в убийството на 40-годишната рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова, е биел и предишната си приятелка от София. Това сподели един от неговите съседи в Карлово.

,,Има жена, дете на 12-13 години и още едно по-малко момиченце. Разведен е, да. Тук си идваше сам. За тази връзка изобщо не знаех, нищо не е споделял. Знаех, че имаше друга приятелка от София, която бе набил и тя си замина за София. Но той от години си живее в тая къща.Пиеше, но не като да се напива. Не е правил бели. Не съм очаквал от него такава работа'', сподели пред камерата на Нова телевизия един от съседите му.

Заподозреният е задържан снощи на гарата в Мездра, докато се е опитвал да избяга. Стана ясно също така, че двамата са били колеги в армията, но той е бил уволнен.

Засега основната версия, по която работи полицията, е ревност, тъй като има информация, че жертвата е водила паралелна връзка с друг мъж. Има и друга версия - за неуредени финансови отношения.

Подробностите – във видеото на ТРАФИК ТВ:

Намериха тялото на изчезналата рейнджърка в къщата на партньора й в СопотТрупът на жената е бил в една от пристройките в двора на имота

Арестуваният за убийството на рейнджърката е бил уволнен от Карловската бригада СНИМКИСветослав Каменов е задържан в Мездра, имал отношения с Десислава Стоянова