Известните бизнесдами, търговката Василка и фитнес инструкторката Емилия ме отвлякоха и се гавриха с мен, скубаха ме и ме ритаха до припадък.

Емилия и Василка ме отвлякоха в неделя вечерта, качиха ме в кола и ме биха ме с ритници и юмруци, прилоша ми, после ме свалиха от колата и ме изоставиха в тежко състояние, това разказала в полицията в неделя вечерта, ученичката от гимназия "Яне Сандански" в Сандански, 18- годишната Симона Петкова, пише struma.com.

По девойката имало видими следи от насилие, кървави дири от орлови нокти. Петкова наистина изглеждала зле и уплашена. Тя разказала, че бизнесдамите Емилия Х. и Василка Т. я отвлекли на свечеряване в неделя, качили я в колата на Василка и я замъкнали извън града, където се гаврили обидно с нея. Така и не разбрала какъв е поводът, твърди Симона.

Двете жени са популярни в курортния град, Василка има бизнес с маркови дрехи, а Емилия е фитнесинструктор.Съпругът на Василка изкупува метали, семейството отдавна има бизнес на територията на града. А Емилия има фитнес зала от години и е любимият инструктор на елита в курортния град.

Полицията проверява достоверността на сигнала, подаден от Симона Петкова, затова не публикуваме снимките и пълните имена на похитителките, ако се окаже, че са разиграли улична вендета, ще съобщим повече подробности за двете бизнесдами. Припомняме, че Симона Петкова е проблемно момиче, наскоро писахме, че тя бе заловена да продава и пласира дрога в двора на гимназията, в която учеше. Тогава тя е задържана с полицейска заповед до 24 часа в РУП – Сандански, след като е установено, че притежава и пласира найлонови пликчета с канабис на непълнолетни ученици. На мястото на сделката тогава се озовала учителка, която депозирала сигнал в полицията. Така Симона преспа 24 часа в полицейската клетка и това не бе първия и досег с органите на реда. Година по-рано ученичката отново бе заловена с наркотици и бе направено предложение за изключването и от училище, заедно с още двама ученика, но поради неспазване на процедурата РУО отново я върнаха в гимназията.

 

Палавница е Симона, така коментират санданчани, младото момиче. Дали мъж, или отново дрога са в основата на похищението срещу нея, полицията изяснява, но случаят е без прецедент на територията на Сандански -уважавани жени, да бъдат вкарани в такъв брутален сценарии. Лъже ли Симона?! Това е въпросът, на който разследващите трябва да дадат отговор.

Въпросът, който най-често задаваха жителите на града е: Вярно ли е, че 6-годишният син на фитнес инструкторката Еми Христова и 13 годишната дъщеря на търговката Василка Тодорова са били преки свидетели на побоя над Симона?! И ако е така няма ли социалните да се намесят, как е възможно деца да стават свидетели на побой над дете?!

Мотивът така и не стана ясен. Еми имала някакви претенции към Симона да си плаща таксито, което управлява баща и. Да дава по 20 лева ,щом пътува. Изключително несериозен мотив, разпространяван публично. Какво се случва в таксито и какви претенции имат двете жени към Симона, полицията изяснява. Ако проблемът е неплащани сметки в таксито, то той виси и звучи несериозно. Дано полицията в Сандански уточни тези подробности по случая.