22-годишният Милен е загиналото момче в жестоката катастрофа край Пловдив. Припомняме, че инцидентът стана в събота вечерта на пътя край село Оризари. По първоначални данни аудито, управлявано от Милен, блъснало отзад лек автомобил, завъртяло се и се ударило челно в друга кола. Младият мъж загинал намясто.

Неправилно изпреварване е причината за жестоката катастрофа край Пловдив, в която загина млад мъж СНИМКИАуди блъснало отзад лек автомобил, завъртяло се е се ударило челно в друга кола

Милен Сарафов е от Пловдив. Само преди месец е навършил 22 години. Той е работил като доставчик във фирма, занимаваща се с поддръжка на автомобили и разпространение на авточасти. Младият мъж е завършил професионалната гимназия по транспорт под тепетата, научи TrafficNews.bg.

Във фаталната нощ Милен е бил сам в колата. По последни данни причината за жестоката катастрофа е неправилна маневра от страна на починалото момче.

Още вчера близките и приятелите на пловдивчанина смениха профилните си снимки с траурни лентички. Десетки коментари заляха социалните мрежи. Най-трогателно послание бе публикувано от половинката на Милен. Момичето, с което е близо 3 години, го описа като най-страхотния човек на света.

„Почивай в мир, любов моя! Обичам те! Винаги ще останеш в моето сърце”, написа съкрушената девойка.

Близките и приятелите на Милен ще си вземат последно сбогом с него във вторник.

TrafficNews.bg изказва съболезнованията си на семейството на момчето!