Помните ли пловдивския таксиджия Николай Чучулски? Преди няколко години шофьорът успя да докара до нервен срив пловдивчанка. Това е същият онзи таксиджия, който беснее и нарича останалите шофьори на пътя мъртъвци

Още четете тук: Таксиджия измамник! Пловдивчани, не се качвайте на такси дачия, РВ 6474 РН!

За съжаление обаче въпросният таксист продължава да вилнее по пловдивските улици, а споменът за него изплува благодарение на упорството му да всява смут - не само сред клиенти, а и сред шофьорите по пътищата.

Читателка на TrafficNews.bg се свърза с наш репортер, за да разкаже за "една много грозна случка из пътищата на Пловдив", както я квалифицира самата тя. Таксиджията я засякъл, а след това се опитал да я избута от лентата, в която шофира, докато е скочил върху клаксона. Сетне в Тунела той влязъл в насрещното, разбутвайки целия трафик. Жената, разбира се, записала номера на таксито, а след това се натъкнала на шокиращите разкрития, че въпросният шофьор Чучулски не за първи път е в нарушение. 

"Същата кола - същият шофьор. Останах потресена как е възможно този човек все още да е на пътя", коментира нашата читателка. 

Какво точно се е случило?

Вчера /04.04.2018/ жената се движила с автомобила си по бул. "Цар Борис III Обединител" в посока от колелото на Панаира към хотел Тримонциум. Преди тунела имало спрели коли в средна лента, което накарало жената да пусне ляв мигач, за да се престрои в лява лента.

"Най-спокойно изчаках да минат всички коли и да се уверя, че няма да засека никой. В момента, в който предприех лявата маневра, изведнъж от най-дясна лента от спирката преди Тунела в най-лява, без мигач, се появи таксиметрова кола, която започна да свири и да се опитва да ме избута от лентата. Аз се разтреперих, защото помислих, че блъснаха човек, при положение, че нито аз бях в нарушение, нито имаше други коли, а таксиметровият шофьор беше натиснал клаксона до дъно и не го пускаше! Изведнъж се оказах между две коли, като таксиметровият шофьор продължи да се опитва да ме избута към другата, за да се ударя в нея. Не знам как успях да се върна в лентата, без да се ударим, и когато влязохме в Тунела, таксиметровият шофьор започна да кара в насрещното, тъй като аз бях в лява лента, а той държеше да ме избута от пътя. Другите коли започнаха да му свирят и премигат, но той не се прибираше", разказва втрещената от поведението на шофьора пловдивчанка. 

Тя извадила телефона, но успяла да запише единствено регистрационния му номер "РВ 6474". След това спряла колата, защото треперела цялата, и се обадила на 112, а от там я посъветвали да отиде до някое районно управление. 

"Преди Тунела трябва да има и камери, така че нека да се вземат тези записи и човекът да си получи заслуженото. Не е нормално да караш по този начин и да плашиш хората. Ами ако бях неопитен шофьор и се паникьосам? В Тунела, с 4-лентов път и пълно с коли, щяхме да станем на меле всички", коментира пловдивчанката. 

Старият познайник на ДАИ Николай Чучулски продължава да вилнее по пловдивските улици, а потърпевшата немее как е възможно след констатирани нарушения, на които е дадена гласност в медиите, такъв човек да продължава да упражнява професията си зад волана. 

"Моля ви, чрез вас да дадем гласност отново за този човек и да потърсим някаква отговорност. Защо той още е на пътя, предвид че застрашава моя живот и този на всички останали?!", пита напълно в правото си жената. Отговорът обаче не е еднозначен поне засега. 

Снимка: Архив