Търсенето на нови приложения никога не стихва. Винаги има нови и интересни предложения, коит си струва да се разгледат. AndroidPIT има нова селекция от точно такива приложения, които да пробваме през следващите няколко дни.

Shorty
Семпло, но практично приложение, което позволява да правим икони за бърз достъп на началния екран на телефона. Разбира се, това е функция, която е вградена в телефоните за Android, но има една съществена разлика, пише digital.bg.

Shorty Позволява да се правят такива икони за всякакви файлове, точно като в Windows например. При това приложението е не само безплатно, но и без реклами.

Power Shade: Notification Bar Changer and Manager
Падащото меню от горната лента на Android е една от най-използваните функции на платформата. Чрез това приложение ще можем да персонализираме както лентата, така и самото меню с други цветове, теми, подредба на иконите и известията и др.

 

Anti-theft Security
Семпло приложение с основна цел да помага за намирането на изгубен или откраднат телефон, както и за възстановяване на данните от разстояние. Целта на приложението е да допълва функциите на вградената услуга в Android, която е дело на Google.

WaveEditor
Това приложение е за почитателите на аудиото и най-вече за тези, които обичат да редактират записи. WaveEditor поддържа множество формати и има доста голям набор от функции, опции, ефекти, филтри и др. Безплатната версия има реклами, докато платената ги маха и добавя още няколко функции. 

 

Inware
Всеки телефон има различно меню и показва основните настройки и системна информация по различен начин. Това приложение цели да обедини тази информация на едно място, То показва не само точните спецификации на телефона, но и колко RAM се използва, как се натоварва процесорът, батерията и др. Това е лесен начин да видим какво се случва с телефона по всяко време.