Мъжката полова активност през зимата може да се представи с впечатляващи резултати, въпреки депресиращите дебели палта и липсата на всякаква панорама сред нежния пол. Вече казахме, че сме елементарни и обичаме първо с очи, преди да включим пейсмейкъра на високи обороти - батериите са му скъпи!

Всички искат да хвърлят якетата и да дебнат в засада младите туристки от чужбина, ала до лятото остават няколко месеца, ако инженерите от Haarp позволят това да се случи, съобщи хот нюз. Междувременно сме длъжни да съобщим, че зимата е най-сексуален сезон. Почти всички са изумени от твърдението на сексолозите, но науката го доказва - на сняг се правят близнаци! 

1. Жените са по-красиви през зимата

Почти всяка избира униформата на Кени от South Park, но именно това ни мотивира да надникнем отвъд вълнения пуловер, отвъд черните панталони. Жената през зимата мотивира мъжкото (мръсно) подсъзнание, препускайки във фантазиите ни. Можем само да гадаем какво се крие под дрехите и именно това ни побърква. Същото се е случило и със 114 другаря, които оценявали жени в продължение на една година. Юнаците гледали жени всеки ден, но през зимата подивели, когато забелязали нежните женски извивки. Обяснението на учените е, че мъжкото съсловие по природа се стреми да получи именно това, което не може, а дрехите са точно такъв катализатор. Сега разбираме защо продължаваме да търсим голите снимки на Ема Уотсън и не успяваме да ги намерим. Интересен феномен в това отношение е и факта, че интересът драстично намалява, ако откриете избраната без дрехи в интернет. 

2. На Коледа стават чудеса

Знаете ли коя е датата с най-много родени деца? И ние не знаехме, но според Google, това е 16 септември и с връщането на лентата се оказва, че през декември всички са били у дома и са подарявали множествен оргазъм на партньорката си, палавници такива! Представяме и поредното хвърлено паве по реномето на лятото, защото през август са направени най-малко бебета, ама никой не казва колко точно презерватива са продадени. Пазим се, рускини идват всяка година! 

3. Плувците намаляват през лятото

Преди много време бяхме написали пълното съдържание на отделения продукт по време на мъжки оргазъм (не можем да симулираме, стига сте се съмнявали) и се оказа, че сме производители на твърде ценна съставка. Единственият проблем е, че качеството й е най-високо през зимата. Някои амигос дори се къпят със студена вода, за да предпазят материала за репродукция, но е факт, че по-красивите деца се раждат през зимата.

4. Студът е полезен

Дори и Рамбо е готов да се гушка с виетнамката, когато заваляха студените тропически дъждове в джунглата, а какво да говорим за останалите. Дами, причината да получавате популярното handsfree сръчкване е следствие на сезона. Ниската температура ни мотивира да се гушкаме, да заравяме глава в дългите Ви коси и да усещаме как тялото Ви конкурира атомен реактор в Чернобил. Извиняваме се за лигите по косата, не беше нарочно. Сексолозите смятат, че точно търсенето на тази топлина стои в основата и на всички оргазми под завивките! 

Някои дни са просто по-добри!

5. Всеки иска секс

Мечките заспиват зимен сън, вълците полудяват, а необвързаните търсят своята половинка за диво, грубо, животинско... гушкане! От началото на януари до пролетта, хората започват смело да търсят своя истински грях. Мнозина са готови да преосмислят връзката си (подобрявайки половия си живот) или да зарежат партньорката и да потърсят нещо ново (подобрявайки половия си живот). Аномалията не разтърсва само мъжкия свят, защото и лъвиците имат нужда от своята доза любов (да се чете секс). Дори фантазиите се удвояват и мотивират половите активисти към действия. 

С изложените факти подозираме, че е грехота да се оплаквате от този студ. Най-добре е време да вземете жената от работа и да се "гушкате". Вие сте необвързани? Обадете се на приятелка, защото през зимата винаги се ходи на гости за гледане на филм.

TrafficNews.bg