Често обичаме да се шегуваме с мъжа до нас и в това няма нищо лошо. Има обаче и женски шеги, които мъжете мразят. Ето 3 примера:

1. Шеги за секс и мъжкото достойнство
Тук веднага ще уточним, че под мъжко достойнство се подразбира пениса на един мъж. Всяка шега, свързана с неговия размер или пък функционалност, не само че ще засегне мъжката гордост, но и вероятно ще отблъсне мъжа до вас.

Никога не казвайте, че на бившия ви членът му е бил по-голям. Или пък, че сексът с бившия е бил по-задоволителен. Ама никога! Това ще е удар за всеки мъж.

Ако имате някакви проблеми в леглото или пък сексът с мъжа ви е незадоволителен, то разговаряйте с него и споделяйте, но без елемент на каквато и да е обида или пък шега. А и майте предвид, че понякога сексът е уау, а друг път е леко под формата на цък-цък-язък. Рядкост е винаги да е идеален.

Шеги за финансовото му състояние

Мъжете не обичат жени материалистки, както и не обичат да им се напомня, че не изкарват достатъчно пари. Те са горди създания и колкото и да се променя времето, в което живеем, не са забравили, че се възприемат като глава на семейството и неговата издръжка е изцяло тяхна отговорност.

Днес е ясно, че това изобщо не е задължително и че в много семейства именно жените са с по-добра кариера и имат по-високи доходи от половинките си. Можем да ги похвалим, но това съвсем не означава, че трябва да натякват тези факти на мъжа си и да се шегуват с неговата не чак толкова цветуща заплата. Забравете за женски шеги от рода на: Всички мъже са еднакви, само заплатите им са различни.

Шеги за неговите умствени или физически способности

Някой може едно, а друг друго. Така например се възприема, че днес не може да се живее без познания по английски език. Също така е възможно мъжката ви половинка да няма дори и бегла представа от този език. Това съвсем не го прави глупав и не е причина да му се присмивате или пък да възкликвате: Е как може да не знаеш тази дума? Защото той пък може да е много по-добър с цифрите от вас.

Другата страна на някой може едно, а друг друго е, че някои мъже са надарени с по-добри физически способности от други. Някои могат да ремонтират целия дом, докато други не могат и една крушка да завият. Някои са доктори по образование, а други са фитнес инструктури. Просто мислете навреме кой тип мъж предпочитате, а не после да се шегувате с неговите физически или умствени способности. Това си е чист удар под кръста и спада към шегите, които мъжете мразят!