Колкото и да се преструвате, че не държите на тези неща, работата рано или късно опира до секс. Скромният ни опит сочи едно – човек никога не може да бъде подготвен психически за онова, което го очаква, след като бельото падне на земята. Или следва вълнуващо преживяване, или провалът е пълен.

Прикритата изненада, с която една жена установява какво се крие в слиповете на нейния възлюбен, граничи с чиста проба лицемерие. Всяка добре възпитана дама знае, че би накарала партньора си да се чувства много, ама много зле, ако по някаква причина, щом той свали гащите си, тя му се изсмее в лицето. Или в… сещате се.

За да се опитаме да ви подготвим за едно от нещата, които биха могли да ви подействат доста шокиращо, щом правите секс с някого за първи път, днес ще си поговорим за различните видове пениси.

Без повече да увъртаме, ще нагазим смело в пикантните подробности, свързани с мъжкия полов орган и събрани в нашата членциклопедия.

Твърд, мек, твърде мек!
Първата ви среща с него вероятно ще предизвика смесени емоции във вашето съзнание. Щом се разгорещите дотолкова, че да останете без дрехи, ще усетите, че той е твърд като камък. В мига, в който си отдъхнете и се осмелите да си помислите как няма да претърпите сексуален провал, мигновено ще промени „визията” си и ще стане доста по-малък. И меко казано, мек.

През цялото време ще го усещате по различен начин, но пък има и добра новина – всеки път елементът на изненадата ще съпровожда вашите креватни приключения…

Крив
Тази дума звучи малко грубо, но всъщност има за цел да илюстрира формата на пенис, чиято главичка „сочи” наляво или надясно. Другият вариант е просто да е завит нагоре или надолу, напомняйки формата на кука или банан. Наличието на подобен атрибут първоначално ще събуди по-скоро любопитството, отколкото либидото ви. И все пак, ако му дадете шанс, няма да останете разочаровани. Нито незадоволени!

Полезно е да знаете обаче, че в определени пози ще ви носи осезаемо по-голямо удоволствие, отколкото в други. Експериментирайте, докато разберете какво ви доставя взаимна наслада.

Нищо особено
Какво да ви кажем за този пенис… Дори да се срещнете с него „очи в очи” (хм…), въобще няма и да си спомняте за тази изключително НЕвълнуваща случка. Която, впрочем, едва ли ще се повтори.

Гъливер, който ще ви разплаче
Колкото и да не ви се вярва, наистина съществуват пениси с огромен размер, които причиняват изключително и само болка. И редица други неприятни усещания. Ужасът, който ще изпитате по време на първия си (вероятно и последен) опит за секс с неговия притежател, не може да бъде сравнен с нищо. А и всички мъжки полови органи, които сте срещали по своя сексуален път, ще ви се струват като лилипути…

Ако все пак сте сред малкото късметлийки, способни да опитомят това чудовище, има шанс да изпитате сексуална възбуда, която ще промени представите ви за „здрав секс”.

Св. Член
На всяка дама пожелаваме да го срещне и да прекара възможно най-много време с него. Той се описва с една-единствена, но красноречива, дума – ПЕРФЕКТЕН. Веднъж усетите ли магията на секса с него, ще се пристрастите. Може дори да се превърнете в плашеща маниачка, но за съжаление историята мълчи какъв процент от жените, докоснали се до сексуално очарование от такава висота, са запазили разсъдъка си.

Едно е сигурно: всяка фибра на тялото ви ще го желае. С негова помощ ще преоткриете красотата на физическото привличане между двама души.

Молете се да не е като молив!
„Твърде е тънък, за да е истински…” – сигурно това ще си помислите в момента, в който го докоснете за първи път. Именно миг след това ще трябва да скриете силния прилив на разочарование и да проявите висша форма на лицемерие. Именно тънкият пенис носи най-най-най-малка наслада (клоняща към нула!) – това го знае всяка жена.

Собственикът на вълшебната пръчица е наясно с това и компенсира с любовна игра и огромно старание, така че все пак има шанс да се чувствате добре в едно легло с него.

Може и да изтеглите „късата клечка”
Както при великана, споменат преди малко, и в този случай ще ви се доплаче, но не от болка. Ако сте уцелили къс пенис, има голяма вероятност сексът да не е нищо особено. Поне ще се убедите по трудния начин, че размерът би могъл да бъде от значение в определени ситуации.

Свръхчувствителен
Тъкмо сте започнали, а някои от вас вече са и свършили. Този видпенис не подлежи на контролиране, затова и сексът с него е трудоемко начинание. Има шанс с времето да научите някои трикове, с които да удължите половия акт и той да продължи… 5 минути. Ако не изпитвате платонична любов към притежателя на члена, който буквално се превъзбужда от вашите ласки, връзката ви вероятно е обречена на провал.

TrafficNwes.bg