Рано или късно, повечето мъже изпитват някакъв вид притеснения свързани със сексуалния си живот, но дали наистина притесненията са основателни. Направете този тест и вижте, знаете ли наистина за какво да се притеснявате?

1 Жените харесват окосмяването по тялото на мъжа

Правилно или Неправилно

2 Размерът на пениса е много важен за повечето жени

Правилно или Неправилно

3 Удовлетворението на жената от секса, зависи от способността на нейният партньор да я докарва до оргазъм

Правилно или Неправилно

4 Презервативът намалява удоволствието от секса

Правилно или Неправилно

5 Какъв е процентът на мъжете и жените на възраст между 50 и 60 години, които са правили секс не повече от веднъж през годината?

9% от двойките ,  20% от двойките ,  30% от двойките

6 Кой е най-често срещаният сексуален проблем сред мъжете, определян като полова дисфункция?

Бързото свършване

Еректилна дисфункция

Бавното свършване

Ниското либидо (сексуален живот)

7 Какво е необходимото време, един мъж да достигне до оргазъм?

2 минути ,  5 минути ,  10 минути, повече от 10 минути

8 Кои от изброените неща помагат при преждевременна еякулация?

Медикаменти

Натурални продукти

Презервативи

Чест секс

Всички изброени

Повечето мъже изпитват проблеми с ерекцията в един или друг момент през своя живот?

Правилно или Неправилно

 

Отговори

1 Правилно

Разбира се, има вкусове всякакви и отговорите на жените могат да бъдат най-разнообразни, когато става въпрос за окосмяване на тялото.

Проучване разглеждащо половото поведение, публикува резултати, които показват, че обратно на съвременната тенденция, за пълното обезкосмяване на повечето мъже  от рекламите и от медиите, наличието на окосмяване по тялото на мъжа има положителен ефект върху неговата привлекателност.

2 Неправилно

Повечето жени не намират това за много важно. Холандско проучване, фокусирано върху този специфичен въпрос показва, че за повечето жени е по-важна дебелината, отколкото дължината на пениса. 22% отговарят, че размерът за тях не е от значение, 55% отговарят , че е важна само дебелината,

20% смятат, че е важна дължината и дебелината и за едва 3% от жените големият размер е много важен.

3 Неправилно

Докато оргазмът е желан сексуален резултат, проучвания разкриват, че жените не смятат само него, като критерий за задоволяващи сексуални контакти.

Освен  това  те смятат за важно, наличието на чувството да бъдеш обичан, щастлив.

4 Неправилно

Изследване показва, че презервативите не  оказват никакво влияние върху хора, които приемат секса, като положително преживяване.

5 9%

Според международно изследване, проведено през 2010 година, 9% от двойки на възраст между 40 и 50 години, заявяват, че през изминалата година не са правили секс, такъв отговор дават 21% от двойките на възраст между 50 и 60 години и 54% от тези на възраст над 70 години.

6 Бързото свършване

Преждевременната еякулация е най-често срещаният сексуален проблем при мъжете, случващ се при около 20 до 30% при мъжете от всички възрасти.

“Преждевременно” е много субективно определение, но повечето експерти смятат, че то се случва една или две минути след вагиналното проникване.

7 5 минути

Проучване включващо над 500 двойки е показало среден резултат, че малко над 5 минути от началото на сексуалния акт е времето необходимо за получаване на оргазъм от мъжа.

8 Всички изброени

Специалистите смятат, че преждевременната еякулация се третира най-успешно с медикаменти, натурални продукти и с по-често правене на секс.

Носенето на презерватив, също помага срещу преждевременната еякулация, тъй като прави пениса по-слабо чувствителен по време на секс.

9 Правилно

Няколко международни проучвания показват че приблизително 52% от мъжете, поне веднъж през живота си са срещали трудности с получаването на ерекция.

Честите проблеми с ерекцията засягат между 5% и 15% от мъжете на възраст между 30 и 70 години. Проблемите с ерекцията, най-често биват свързани с напредването на възрастта, здравословното състояние (високо кръвно налягане, диабет, сърдечни заболявания) и емоционалното неравновесие, като гняв и депресия.

9 Неправилно

Истина е, че прекомерната употреба на алкохол засяга способността на мъжа да получава ерекция, въпреки, че не винаги се случва. За някои употребата на алкохол може да намали тревогата и психическото напрежение, като улеснява получаването на ерекция. При по-възрастните мъже, дори минималната употреба на алкохол може да възпрепятства получаването и поддържането на ерекция.

Мъжете приемащи медикаменти за справяне с еректилната дисфункция, трябва да се консултират със своя лекар, дали не биха взаимодействали с алкохол.

10 Правилно

Смята се, че  остаряващите мъже имат нужда от по-продължителна сексуална стимулация за да получат оргазъм заради намалените нива на тестостерон и появата на здравни проблеми.

Още новини ТУК

TrafficNewS.bg