Сексът е необходимост, която носи огромно удоволствие (разбира се, ако знаеш как да го правиш). Широко разпространено е твърдението, че мъжете мислят постоянно за секс. Но така ли е всъщност и само мъжете ли мислят често за интимни ласки? Всъщност полът няма значение. Има хора, които не изгарят от особено желание за любовни ласки, но има и такива, които не само че нон стоп мислят за секс, не само, че никога не биха отказали креватни упражнения, но буквално живеят за това удоволствие.

И ето тук идва връзката със зодиите, които до голяма степен определят характера на човек. Освен това зодиакалните знаци определят и какво обичаме да правим и нещата, които харесваме. Има три зодии, които не просто обичат секс, а и го практикуват най-често от всички дванадесет зодиакални знаци.

ЛЪВ

Лъвовете са хищници. За тях най-важно е да не им е скучно в леглото. Те не са претенциозни относно избора си на партньор, важното е да не се налага да се оправят сами. Лъвовете поставят на първо място своето удоволствие, но е сигурно, че ще отделят нужното внимание, за да удовлетворят нуждите и на партньора си. Представителите на този знак обичат да разнообразяват упражненията в леглото, за това винаги прилагат различни пози.

ОВЕН

Тази зодия е винаги сексуално активна. Овните са егоистични любовници, те са непредсказуеми и не чакат да изявите желание за секс, а просто си го получават – защото знаят как. Любовниците представители на тази зодия се интересуват само от своето удоволствие и не ги интересува харесва ли му на другия участник в сексуалния акт или не.

ВЕЗНИ

Ще трябва да имате интелектуално привличане с този представител на зодиакалните знаци, за да можете да правите секс с тях. Но след като веднъж ги спечелите, ще видите романтичната им страна. Подгответе се за дълга любовна игра, защото с бърз секс не можете да ги впечатлите.