Дама направи повече от скандално пазаруване в известна верига магазини за мебели. Почитателите на IKEA могат да останат очаровани от факта, че все повече млади жени избират популярния магазин за домашни потреби като единствена опция. Ето защо служителите и клиентите на IKEA в Пекин са останали щастливи, когато въпросната грация решила да пазарува в нудистки стил, пише men.hotnews.bg. Дамата изобщо не се притеснявала от погледите и дори провокативно е вдигнала поличката си, за да може мъжкото съсловие да се прибере с приятни спомени от събитието.

Кадрите се появяват в китайската социална мрежа Weibo и печелят вниманието на милиони души. Някои критици дори заподозряха, че това е бил рекламен трик на IKEA за по-сериозното внимание на клиентите. Официален говорител на фирмата отрече всичко това, гарантирайки, че подобна спекулация е абсурдна.

Фирмата обещава да открие и мъжът, който е направил въпросната извършителка известна. Дамата също не е открита за коментар. Междувременно някои от хората с чувство за хумор в Weibo предлагат на IKEA да даде отстъпка на нудистката, защото и без друго е тръгнала към спалното отделение. Подкрепяме идеята за отстъпка и не разбираме защо повече жени не се мотивират за шопинг терапията си!


Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg