Сексът за сдобряване е един от най-вълнуващите, страстни и възбуждащи видове секс. Той е толкова разтърсващ, че дори е способен да излекува всичките ви досегашни рани от връзката. Трябва обаче да знаете някои неща за секса за сдобряване. Има някои правила, които е добре да следвате, за да не съсипете отношенията с партньора си.

Сексът за сдобряване не трябва да е единственият секс, който правите

Ако всеки път се карате и след това правите секс, връзката ви надали може да се причисли към графата успешни. Отношенията между двама души трябва да бъдат подкрепяни от интимност през цялото време, а не само в моментите, в които хормоните ви са се повишили вследствие на бурен скандал. Съгласете се, че би имало нещо наистина нередно, ако сексът е само начин да се сдобрите. Чувствата и уважението през останалото време също трябва да се подхранват.

Никога не правете секс за сдобряване просто напук

В някои гневни изблици хората са способни да вършат глупости от яд или просто за да накажат другия.
Сексът за сдобряване не трябва да е ваше оръжие. Той трябва да е начин да се помирите, да забравите и да изгладите неразбирателствата си чрез физическата интимност. Не го използвайте като начин да накажете другия, защото постепенно сексът ще изгуби стойността си.

Не мислете, че просто защото правите секс, проблемът е решен

Сексът не е решение. Той е утеха, успокоение, сближаване, удоволствие, но не и решение. Ако си мислите, че ще избягате от отговорността, вземането на решения и комуникацията – лъжете се. Сексът за сдобряване ще ви помогне да успокоите страстите, но изглаждането на проблемите зависи само и единствено от следващите ваши действия. Все пак ще ви е по-лесно да сключите примирие след подобаващ оргазъм!

Сексът за сдобряване не трябва да е инструмент, с който да накарате партньора си да ви прости

Това си е чист шантаж, въпреки че много жени и мъже го правят. Комуникацията между партньорите в двойката трябва да е честна и отговорна, ако искате връзката ви да просъществува. Сексът сам по себе си е временно решение. Изводът е, че сексът за сдобряване е чудесен начин да освободите напрежението, да се насладите на разгорещената страст и след това да обсъдите на спокойствие проблемите си. Физическата близост винаги е предпоставка за улесняване на ситуацията.

Още новини ТУК

TNS.bg