Порнографски видеоклипове и снимки, които показват популярната певица Наташа Каральова и съпругът й Сергей Глушко - Тарзан в прекалено откровени, интимни сцени станаха хит в руското интернет пространство.

Компрометиращите порно материали предизвикаха грандиозен обществен скандал. Самата Наташа е известна с по-разкрепостените видеоклипове към своите песни, но тя е и носител на почетното звание Народен артист на Руската Федерация.

Провокативните изображения и видео за възрастни вероятно са били откраднати от семейния архив на 41-годишната актриса и предизвикаха възмущение сред обществеността и блогърите, а сега хванаха окото и длъжностните лица.

Член на Законодателното събрание на Санкт Петербург и член на партията "Единна Русия" Виталий Милонов предлага строго наказание за звездната двойка.

Борещият се за висок морал Милонов заяви, че след публикуването в мрежата на този вид информация, е готов да поиска забрана за появата на Наташа Каральова и съпругът й Сергей Глушко на публични събития, където могат да присъстват непълнолетни. Освен това той настоява да се отнеме званието „Народен артист на Русия”, на певицата, съобщи билайф.

"След такъв компромат, участието на актрисата Каральова в детски мероприятия  трябва да бъде ограничено!”, казва депутатът.  „Всеки, който работи с деца, трябва да бъде пример за тях. Това, което прави тази изпълнителка във видеоклиповете, които всеки може да види в интернет, е грозно и не се вписва моралните норми."

Милонов също казва, че е готов незабавно да повдигне въпроса за лишаване на Наталия от званието Заслужил артист на Русия. "Принципът, на който се определя награждаването на народни артисти трябва да бъдат преразгледан. Не мога да разбера как такива хора са наградени с подобна титла? Вероятно защото са наградени от такива хора. Лице, което снима на видео подобни гадости и сбирки на хора натровени от наркотични вещества, какъв заслужил артист на страната ни може да бъде? Разбира се, че трябва да им се отнеме този статут. Има такова нещо – офицерска чест. Ако обикновения човек може да се напие и да заспи под дървото, офицер не може да си позволи подобно нещо. Заслужил артист има право на питие и разходка с приятели, но заснемане на подобно видео - не! Ето, Кобзон отива да пее на ветераните от войната, той е Народен артист, заслужава уважение!", довършва тирадата си високоморалния политик.

TrafficNews.bg