Ново проучване твърди, че мъжете с бирено коремче са по-страстни и добри в леглото.  Мъжeтe, кoитo oбичaт бирaтa и нocят тeлecните пocлeдcтвия oт cтрacттa cи към нeя, мoгaт дa cи oтдъхнaт, зaщoтo проучването сочи, чe жeнитe прeдпoчитaт прeдcтaвитeлитe нa cилния пoл c лeки нaчeнки нa „шкeмбe” прeд нацепените батки.

Оказва се, че 51 процента от жените смятат тези мъже за по-привлекателни от тези с изваяни плочки на корема. Като 78% от тях признават, че са привлечени от мъже с "таткова фигура", защото те изглеждат като хора, чувстващи се комфортно в тялото си, не страдат от комплекси и навярно са уверени личности и в леглото.

Според стереотипа жените харесват високи, стройни и мускулести мъже, като си мислят, че спортното им тяло е доказателство за издръжливост, която пък е жизненоважна за хубавия секс, но не е точно така.

А ето какво споделят жените по темата в различните форуми:

„Аз съм жена на 24 и съм алвинофилка, т. е. имам фетиш към пъпа и коремчето е най-важната част от мъжкото тяло за мен и на него обръщам най-голямо внимание. Никога не съм харесвала плочки и силно изразени мускули на корема, напротив, противни са ми, както и наложения идеал за нацепени и напомпани батки. Харесва ми добре оформено плоско коремче, което да има и малко подкожни мазнинки. В никакъв случай не харесвам издути и дебели "шкембета", но в моя опит все съм попадала на по-надарени мъже именно в случаите, когато е имало наличие на коремче.”

„Мъдрецът е казал, "под голям камък - голяма змия".

Много млади мъже смятат, че ще впечатлят жените с мускули и плочки и ходят де се бъхтят из фитнесите. Разбира се, има и такива дами, но повечето жени гледат други качества, а не мускулите. Отделно един мускулест мъжага е склонен и на агресия, така че не е за предпочитане да ти е съпруг. Другото, което - анаболите, с които се тъпчат младите мускулести мъже, водят до увреждане на сърцето ... и на пишлето! „Много мускул, но малка пишка”, си е закономерност.”

„Имам опит в кревата, колкото и да не звучи добре. Определено от преживяванията ми в леглото съм се убедила, че по-големият процент от мъжете, с които съм била и са били надарени са били с коремчета, разбира се, не с шкембета, но лекото бирено коремче е показател в моя опит за задоволяващ размер. Супер нацепените мъже, с които съм била за жалост винаги са ме разочаровали в леглото и с размер, и с умения”, споделя друга млада дама.