Когато нагонът се обади, често забравяме за всичко останало и му се отдавама напълно. В ерата на всевиждащите технологии обаче трябва все по-често да се замисляме, ако не искаме любовните ни похищения и игри да биват извадени на показ. Никога не можеш да знаеш кой те наблюдава и с какъв обектив разполага. Останалото вече е само един клик... 

Десетки очи ни гледат през прозорците

Следващите няколко снимки например, са направени от хора, просто излезли да изпушат по една една цигара на балконите си. Но вече са достъпни в мрежата. 

На балкона

Поглед към двойка

на прозореца

Горещият пясък под нас

Приключенията на плажа и по време на отпуската са силно желани, все пак за това е почивката, да се отпуснем и да обърнем внимание на себе си и половинката си. Но там трябва да сме особено бдителни, ако сме решили да се отдаваме на интимност. Апаратите са навсякъде, а попаднем ли пред обектива на някого, нищо че не сме Галена, Божинов или Азис, само няколко часа по-късно може да се окажем доста по-известни от тях. 

на плажа

На море

На пясъка

На показ или осамотение

Под влияние на алкохола

В нощните клубове алкохолът е в повече, това не отпуска и ни кара да правим някои неща без да му мислим много-много. Но там също е опасно да се отдаваме на ласки.

 

Невинното селфи на друг

Невинното селфи на друг човек също може да ни вкара като герои в нечий друг филм.

Любители на екстремните преживявания

Нищо не може да спре една двойка, която истински се обича и е решила да го направи по нетрадиционен начин. Но така и вероятността да бъде заснета също е голяма. 

В обществения транспорт или в личната кола

А луди има навсякъде:

 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg