Поза „шейсет и девет“ може да бъде много забавна и дава възможност на двамата партньори да си доставят взаимно удоволствие чрез орален секс. Ако вече ви е скучна, можете да я разнообразите чрез няколко нейни вариации.
Ето и следните предложения, които да изпробвате.

Класическата версия (тя отгоре)

При класическото изпълнение, мъжът е отдолу а жената отгоре. Тя има своите предимства поради следните причини. Първата – жената лесно да достигне своята кулминация. Втората – може да контролира колко дълбоко да проникне пениса в устата й. За мъжа е важно да се съсредоточи върху клитора и малките срамни устни. Може да използва своите пръсти, като внимателно прониква с тях във вагината и стимулира нейната Г-точка. Тази техника може да я накара да свърши доста бързо.

Жената отдолу (той отгоре)

Тази разновидност не е харесвана от всяка жена.Повечето предпочитат да контролират проникването на члена в устата им. Ако не е подготвена за по-дълбоко проникване позицията може да се окаже проблемна. Друго неудобство, че когато тя е отдолу, непрекъснато трябва да напряга вратните си мускули. Това изморително и те често се отказват съвсем скоро. Все пак някои жени се възбуждат когато партньорът им набутва пенисът си малко по-грубо. Попитайте партньорката си дали е готова за този вид орална любов. Има и друго неудобство и то е, че човек трудно може да се фокусира. В старанието си да доставят максимално удоволствие е възможно и двамата участници да не успеят да се съсредоточат в собственото си удоволствие. Ако този факт ви притеснява, просто опитайте с други секс пози

Странично разположени тела

Ако и двамата партньори са отегчени от класическата „69″, могат да опитат нещо различно. Те могат да легнат на страни, като застанат един срещу друг. Това е подходяща позиция ако и двамата са изморени или единия не издържа тежестта на другия. Легнете в центъра на леглото и се уверете, че има достатъчно място около вас. Това е удобна позиция за мъжа, защото членът му влиза под подходящ ъгъл, като не създава напрежение а приятно усещане. За допълнително удоволствие на жената може да се използва вибратор или друг секс атрибут.

Поддържайте добра хигиена

Често може да се случи някой от партньорите да се разколебае от идеята за орална лйбов поради слабата хигиена на другия. При поза „шейсет и девет“ нещата са по-деликатни поради причината, че анусите и на пратньорите са много близо до техните носове. Ако след тежък работен ден не сте минали през банята е вероятно всичко да приключи в самото начало. Използвайте достатъчно количество душ гел и се постарайте. Може да започнете любовната игра под душа в банята. Това може да ви възбуди и настрои допълнително. Постарайте се повече, за да получите пълна наслада от тази поза.

TrafficNews.bg