Петък се изпълвате с неудовлетворение и влизате в излишни конфликти. Днес може да поставите крайъгълния камък на Вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Бъдете внимателни в действията си. Ако помогнете на някой ще се окаже, че може да навредите на друг. Ще имате възможност за публична изява, която може да ви представи пред вашите колеги в нова светлина.

Овен

Успявате да стабилизирате финансовото ви състояние, както и да внесете необходимото равновесие там където сте го изгубили напоследък. Бъдете отговорни към работата си. Утре е по-добре да не пътувате. Очакват ви проблеми в личния живот, които е добре да разрешите в утрешния ден. Един ден преди новолунието за месеца моментът не е подходящ за взимане на важни решения.

Телец

Променяте мнението си диаметрално противоположно за кратко време. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни. Свободата, равенството и братството ще придобият нов смисъл за вас. Трябва да сте аргументирани, за да постигнете някакъв, макар и минимален, компромис. Обсъждайте разходите с близките без да ги лишавате от възможността да отстояват мнението си, пише Znacite.com

Близнаци

Не взимайте прибързани решения за инвестиции. Ще имате шанса да подобрите материалното си положение благодарение на комбинативността и бързината си. Утре някои от тях не са добронамерени към вас. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Утре също внимавайте във взаимоотношенията.

Рак

Ако сте зависими от друг човек и го държите отговорен за финансовите си грижи, трудно ще излезете от ситуацията. Бурните спорове в началото на утрешния ден ще Ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Преценявайте причините и евентуалните резултати от случващите се събития.Следвайте логиката, а не интуицията си, която този път може да ви подведе. Ако изнервите обстановката на работното си място, колегите ви ще се дистанцират и ще се провалите сами.

Лъв

Настроението ви е оптимистично, а творческият потенциал – стабилен. Време за усмивки и фойерверки в душите. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще ви улесни. Бъдете отговорни към постъпките си. В интерес на работата и професионалното ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора.

Дева

Причината за проблемите в деловия сектор ще е несъгласието ви за нещо.Внимавайте! Ще последват неприятности от това. В някои случаи последните са следствие на взаимоотношенията с доре познат делови партньор. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Дайте предимство на основното, подробностите оставете за по-късно, когато ще имате ясен поглед върху нещата. Добре ще е в петък да отделите по-голямо внимание на партньора/партньорката си, на хората от приятелския си кръг и от екипа, в който се намирате.

Везни

Невярна оценка на ситуацията или грешна представа за партньорите могат да ви докарат до сериозни загуби, в интимната сфера също ви очакват изненади. Отношенията ви няма да са много гладки, но ще е трудно да определите какво точно не е в ред.Може да ви се струва, че се опитват да ви подведат и сигурно ще сте прави. Навлизате в добър и благодатен за вас период. Много хора ви вярват, приобщете ги към новите си идеи и заедно работете по реализацията им. Не проявявайте излишни амбиции.

Скорпион

При някои стартират новости вкъщи. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си. Запазете спокойствие и ориентирайте вниманието към любимите си занимания. Заради проявена некоректност от ваша страна сте заслужили гнева на колегите си, който ще се стовари върху главите ви около обед. Един ден преди новолунието за месеца се отдавайте на почивка, на спортни занимания и на дейности, които ви зареждат.

Стрелец

Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. А най-хубавото от всичко е, че ще можете да споделите тези приятни мигове с близките и да получите разбиране. Ангажирането ви с нови поръчки и отговорности няма да ви натовари емоционално, нито физически, финансовата изгода ви прави устойчиви на различни изпитания. Ще бъдете изкушени да поставите ново начало, но го обмислете добре. Позволете им да се включат, като насърчите желанието им да ви бъдат полезни и се запознаят отблизо с детайлите.

Козирог

Позициите, на които се намирате, повишават самочувствието и засилват вярата в успеха. Планирайте бъдещите си финансови и бизнесинициативи, но ако става въпрос за нещо по-значимо, по-добре го оставете за късното лято. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Ден, в който можете да научите много стига да се доверите. Настроението ви е стабилно, но сте прекалено емоционални.

Водолей

Разпределете добре времето си и действайте. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. Ако вие или човекът до вас има нужда да е сам/а, проявете необходимото разбиране, отворете пространство. Не бързайте да уговаряте инвестиции. Представителите на зодията ще се сблъскат с проблеми от делово естество.

Риби

Положителни звездни влияния не липсват на представителите на зодия Риби в петък, но въпреки присъствието им част от Рибите ще са леко нервни утре. Избягвайте промените и смяната на хора, с които работите. В никакъв случай не споделяйте плановете си с вашите колеги. Хубав ден за вас. Вашият хъс за победа ще ви изведе до неподозирани върхове.