В леглото никога не правете с дамите това, което е събрано в подборката от оплаквания в социалната мрежа Reddit.

Ето и някои странни неща, извършени по време на полов акт.

1. След като свършихме, той стана и започна да мие пениса си в аквариума с любимите ми рибки.

2. Имах за гадже военен. Та по време на секс той правеше върху мен лицеви опори като в армията.

3. Той ме обвини, че не му бил „станал“, защото нямам нито една татуировка по себе си.

4. Той ме попита: „А защо дупето не ти е мокро?“. Оказа се той е смятал, че щом момичето е възбудено, то трябва да е влажно не само между краката, но и между половинките отзад.

5. Той каза: „Сега ще ти погаля клитора“ и започна да трие сгъвката между бедрата и венериния хълм, но не и клитора. След това реши да ми го вкара и беше много учуден, че съм суха.

6. Първия път той действаше с езика като с член: тъпо се мъчеше да го вкараха колкото се може по-дълбоко, без да прави нищо друго с езика. Усещанията ми бяха ужасни. Той дълбаеше с езика, а аз през това време се бяха вторачила в телевизора и гледах „Южен парк“.

7. Влез в пещеричката ми с неизрязани нокти. Да не дава господ да изпитате подобно нещо!

8. По средата на акт оная му работа „падна“. И знаете ли как той реши да приведе инструмента си в състояние на ерекция? Напръска го с вонящ дезодорант. Едва не повърнах. Станах и си отидох.

9. Докато свършваше, той неизвестно защо започна да ме хапе по носа.

10. Глупакът мина отзад и с правенето на фрикции започна да плюе по главата ми. Бях толкова шокирана, че скочих като ошашавена и хукнах в банята да си миякосата

11. Вкарвайки члена си в мен, той ме погледна с поглед, вледеняващ душата, и с много сериозен глас произнесе: „Честит Хелоуин!“. Тогава наистина беше Хелоуин, но ние бяхме за пръв път в леглото и той не намери да ми каже нищо по-подходящо по този повод! Това беше последното ни виждане.

12. Пияният партньор ми галеше лакътя, мислейки че това е гърдата ми.

13. Моят първи сексуален партньор започна да ми духа в ухото, след като влезе в мен. Духаше силно, почти цяла минута. Едни такива остри духания директно в ушната раковина. За мен това бе странно, меко казано, но в този момент аз изобщо нямах представа какво наистина трябва да се прави.

14. Един партньор ме удряше с длан по вулвата. Може би той си мислеше, че това е меко потупване, но всъщност усещанията бяха ужасни.

TrafficNews.bg