Ако се чудиш какво имат предвид мъжете, когато наричат някоя жена секс-богиня и искаш ти самата да бъдеш неговата идеална любовница, то чети по-надолу...

Една от попитаните жени споделя, че за да си спечели това прозвище са били необходими доста усилия от нейна страна.

Като за начало, никога не е допускала партньорът й да изгуби порочния образ, който си е създал за нея. Периодично е трябвало да го възкрасява в паметта му. Което почти може да се сравни с алтруизма, защото безкористно била дала съгласието си за всичко (или почти всичко), което му доставя удоволствие. А за да защити след това и самочувствието му, понякога е била на косъм да бъде номинирана за „Най-добра имитация“.

Специалистите, от своя страна, смятат, че всичко това се дължи на факта, че женската сексуалност и анатомия е значително по-сложна от мъжката. Но като че ли, това е само половината истина.

Ниво на трудност: 8,5

Как се прави: Застани с лице към твоя човек, като стъпалото на левия ти крак сочи навън, а на десния – напред. Твоите ръце са на раменете му, а неговите - на кръста ти. Бавно повдигни десния си крак нагоре и го облегни на лявото му рамо. Направи вертикален шпагат, като плъзгаш прасеца си колкото е възможно по-нагоре по рамото му.

Защо ще ви хареса: Той ще те почита като секс-богиня. Всъщност защо пък „като“?

Другата е във факта, че жените, като цяло, знаят много малко за себе си и своята сексуалност. Ако се зададе въпроса: „Някога мастурбирала ли си пред огледалото?“, най-вероятно по-голям процент ще бъде отрицателния отговор. А това е много важно за себепознанието. А и това ще помогне да се отпуснеш и да не мислиш за незначителни неща, като това дали ти се е размазала спиралата (нещо, което мъжете със сигурност не забелязват). Просто е – преди да отговори на нечии сексуални желания, всяка жена трябва първо да познава своите.

Много подходящ пример за това е фелациото.

Но и притежаването на екзотични трикове, също не ти гарантира тази титла. Най-добрият начин за това е просто, когато се отдадеш на орален секс да му се наслаждаваш и да позволиш на партньора ти да забележи тази емоция. На думи звучи по-просто, отколкото е, но... е факт.

Винаги можеш да си послужиш с хитрост и да добавиш и лубрикант, който се яде с любимия ти вкус (ябълка и канела, ванилия...). Така ще се отпуснат мускулите ти и рефлексът за повръщане няма да е проблем. С аналния секс, другият задължителен елемент на умелата любовница, ситуацията е същата. За да не бъде болезнено и за да не те е срам е необходима предварителна подготовка. Съществуват купища симпатични вибриращи анални играчки, както компактни дамски душове и лубриканти. И трябва да се увериш, че в подходящия момент ще са ти под ръка. Защото, ако партньорът ти забележи, че вместо удоволствие изпитваш болка, най-малкото ще се почувства виновен за желанието си, сякаш те насилва.

Събуди СЕКС богинята у теб!

При жената се наблюдават два типа сексуален живот – с мъже и със себе си. Но много малко жени се опитват да ги съчетаят.

Някои жени споделят, че благодарение на бившото гадже, порното и вибратора са научили за своята сексуалност повече, отколкото от опита им с мъже през годините. И в това няма нищо парадоксално. Важното е да успееш да се възползваш максимално от подобен опит. Това няма да остане незабелязано от партньора. И ще бъде оценено положително.

Основни качества на перфектната любовница са здравословния егоизъм и автономията. Много мъже споделят, че намират за ужасна и антисекси репликата „Прави с мен каквото искаш“. Според тях е много по-възбуждащо, когато жената проявява инициатива, не крие предпочитанията си и сама ги повежда по стъпките на удоволствието по нейните начини, отговарящи на нейните нужди и желания.

Абсолютно, не съществува еднозначен отговор на въпроса „Как да стана секс-богиня?“ и няма ускорен курс за това. Но ти ще успееш да разработиш своя програма, когато разбереш първо какво доставя удоволствие на теб. И след това просто го приложиш върху партньора си.

Две важни неща, които да му направиш!

Управлявай оргазма му

За да приближиш „края“ му, техники са ясни. За обратното, трябва да притиснеш леко скротума към ствола на пениса. Или да извършиш масажиращи движения по целия пенис, така ще стимулираш притока на кръв към главичката.

Също така, може да сменяш техниките на всеки на всеки 7-10 секунди.

Дръпнете скротума надолу, а с ръце стимулирай притока на кръв.

Активирай ерогенните му зони

Зоната между ануса и скротума е силно ерогенна зона при мъжете. Може да го стимулираш по време на орален секс с триещи движения. Скротума също е много отзивчив особено при използването на лубрикант.

Стимулация на простата ще позволи само човек без комплекси, защото това става чрез масажиране на предната стена на ректума.

TNS.bg