Преди няколко месеца бяхме написали основните места, където трябва да правиш секс, когато най-накрая дойде лятото. Подозираме, че сезонът се подготвя от китайците и затова закъснява, но по тази тема ще говорим в друг материал. Сега искаме да ти покажем най-откачените места, където можеш да правиш секс, а и може да не си се сетил за тях. Приготви се за изненадите и нека месец май не бъде само на мастурбацията. Представяме най-откачените места за секс на открито, съобщават от man.bg

1. Банката

Това е делото на испанската двойка, за която писахме по-рано. Хората са решили да изтеглят определена сума и да вдигнат акциите на конкретната банка. Няма да се обидим, ако сме разумните собственици, защото това е най-добрата реклама - сексът продава! 

2. Руините

Жената винаги е искала да го направите в замък, тогава ще трябва да летите до Нюкасъл, където се намират руините на много исторически места. Не сме сигурни дали жената ще стане принцеса, но пък мъжът трябва да бъде провъзгласен за рицар, защото откликва на нуждите на дамата! 

3. На моста

Буквално! Двойката от Естония обича красивите гледки и по този начин ще може да се порадва на панорамната гледка и високия оргазъм. Само една жена ни трябва, за да прекръстим моста на влюбените или поне да направим бойното му кръщене! 

4. На пътя

Не сме сигурни дали хората са позирали или наистина са искали да останат в Google Maps, но и в двата случая изглеждат щастливи от резултата! А ти какво намери в Google! 

5. Паркът

Добре, това не е най-откаченото място. Дори и ние сме минавали през Южния парк, когато се стъмни, за да проверим състоянието на гъстата растителност, но австралийците нямат граници. Забелязваш патрулния полицай, който се опитва да ги спре, но гол човек за какво се хваща?

6. На паркинг

Отново, не е специално място, когато е тъмно и няма никакви коли! Всеки магазин може да се гордее с демографските резултати, когато камерите не могат да фокусират всичко в задните редове. Най-интересното е, че тук можеш да видиш полицай от Ню Мексико, който изпълнява човешкия си дълг. Полицаят не е обвинен в престъпление, защото опрашва партньорката след работно време, но Green Peace ще повдигнат права, защото кученцето може да е травмирано! 

7. Покривът

Студентите от университета в Южна Калифорния могат да се радват на по-високи оценки, които ще бъдат вписани в края на семестъра. Съдбата обича смелите и младите... от покрива!

8. Стадионът

 

Това се случва през 1995 година на стадиона на Red Sox. Това не е просто двойка, а тройка, която очевидно страда от ексхибиционизъм и желание за секс на открито. Ако родните запалянковци спрат да ходят с бомби на стадиона, може да имаш възможност за подобно видео с участието на още две жени!

9. На противниковия стадион

Родните агитки се бият, за да се вземат знамена, докато на запад се разиграва една съвсем различна битка. Можеш да видиш отмъщението на двама запалянковци, които са заснети на Yankee Stadium в тоалетната! 

10. Църквата

Не се шегуваме, наистина има такива хора! Радио водещи в Ню Йорк са предизвикали всички двойки да правят секс, където могат и младите ги послушали! В катедралата Свети Патрик имало двойка, която решила да се възползва от съвета на водещите. Грешниците били заловени, а водещите уволнени. 

TrafficNews.bg