Повечето останали от миналото традиционни разбирания днес съвсем не са верни, ако изобщо някога са съществували. Предлагаме ви най-честите погрешни схващания,съществуващи сред двата пола.
Големината не е важна
Не е вярно. Дължината е реален повод за комплекс при мъжете. Представителите на силния пол с по-скромен атрибут често пъти са готови дори на операция.изследванията сочат ,че за жените не дължината , а диаметърът има значение- колкото по-голям ,толкова по-добре.
Смяната на партньорите стимулира активността
Не е така.С напредването на възрастта всеки човек по-трудно възприема промяната, особено когато тя предлага различен модел на сексуално общуване.
Мъжете се интересуват само от секса
Не е вярно.действително 83% от жените разглеждат секса като важен фактор за продължителността на отношенията и брака и го определят за много важна част от живота.
Той иска секс твърде често
Социолозите развенчаха окончателно този мит. 43% от случаите жените са тези ,които открито изразяват своята неудовлетвореност от количеството секс.Според жените 3 пъти седмично е идеалната цифра.
Колкото по-дълбоко, толкова по-добре
Не е така.За мъжа от значение е стимулирането на горната част на пениса. G –точката при жените е на по-плитко място.
Играчките разпалват страстта
Не.За жените вибраторът може да е забавна и любопитна вещ,но само на първо време.Представителките на нежния пол го определят като „заместваща терапия”. Жените обичат ласките и замяната на мъжката плът с механика не може да донесе повече удоволствие на жената.
Колкото по-дълго,толкова по-добре
Не е вярно. Сексолозите твърдят,че за постигане на оргазъм при мъжете са необходими средно 4 минути,а за жените 12. Практиката показва, че в повечето случаи желанието на мъжа да демонстрира своята издръжливост се приема от жените като скучно и фалшиво.

TrafficNews.bg