Питал ли си се, дали изглеждаш достатъчно добре, за да се харесваш на жените. Ако си задаваш този въпрос прекалено често, значи имаш нужда от промяна, тъй като в другия случай сексът за теб е ежедневие.

Едно проучване на Университета Чапман се е допитало до на 60 000 мъже и жени на възраст между 30 и 44, за да се опита да извлече малко по-ясна информация за връзката между тялото на мъжете и броя сексуални партньори.

Оказва се, че разликите не са толкова впечатляващи, колкото учените първоначално са очаквали, защото слабите, атлетичните и дебелите винаги намират начин да им върже. И все пак групата, която предполагате, има своето предимство пред останалите.

Но проучването не обхваща само това, дали се занимавате със спорт и дали се храните правилно. То взема предвид и фактор, върху който нямате влияние – височината.

Там ситуацията е малко по-категорична, защото проучването доказва, че жените си падат повече по високи мъже. И не – не разбирайте сега, че трябва да сте по 190 см, за да се наслаждавате на женското внимание. Просто трябва да сте по-висок от конкретната девойка, за да имате по-големи шансове с нея.

Жените по презумпция са по-ниски от мъжете, но никак не са малко онези, които са доста над средните измерения за жена. Все пак знаете, че моделите обикновено са между 175 и 180 см, а именно дамите с подобна професия се смятат за едни от най-желаните от мъжкото съсловие.

Изводът на университетското изследване е, че атлетичните и високи мъже са онези, които имат най-много сексуални партньори в сравнение с останалите си съмишленици.

TrafficNews.bg