След като хакери откраднаха снимките на едни от най-известните певици,актриси и танцьорки в света от TrafficNews.bg ви показваме част от тях в нашата галерия. В днешната ни статия може да видите снимките на едни от най-младите нашумели певици - Ариана Гранде и певицата и актриса - Виктория Джъстис. На фотосите Ариана Гранде си показва разликата, която е получила следствие от слънчевите бани, а 22-годишната Виктория е в не толкова провокативни снимки.

Припомняме, че Виктория Джъстис е само на 22 години. Активните и роли са от 2003 г. насам. Тя излиза с - Персън Фоуд. Нейните стилове на червения килим са разнообразни, свежи, ярки. Виктория учи в колеж във Флорида и е изоставила работата си за момента.

Виктория е направила няколко песни за саундтрака към музикалния ситком на Nickelodeon "Victorious". Тя има много песни, едни от тях са: Shake, Gold, You're the Reason, Make It Shine, Best Friend's Brother и други. Дебютната й песен Gold, със специалното участие на Колтън Хайнс има 10 милиона гледания в YouTube. Преди 6 месеца Gold бе качена във VEVO и бе първата песен на Джъстис в такъв вариант.




Ариана Гранде е връстничка на Виктория, но за разлика от срамежливите фотоси на Джъстис не се срамува да покаже голо дупе пред обектива.

Гранде прави своя актьорски дебют през 2008 г. в ролята на Шарлът в мюзикъла на Бродуей „13“. През 2010 г. създава героинята си Мириам при четене на новия мюзикъл „Cuba Libre“, написан и продуциран от Дезмънд Чайлд.

От 2010 г. до 2013 г. играе в 3 сериала Кет Валънтайн – сладкото, наивно и винаги усмихнато момиче. Във „ В като Виктория“ е редом до Виктория Джъстис. В един от епизодите на „i-Карли“ играе заедно с колегите си от „В като Виктория“, а от 2013 г. се снима в „Sam & Cat“ заедно с нейната колежка Джанет Макърди.

През 2011 г. озвучава принцеса Диазпро в „Клуб „Уинкс“.

През август 2013 г. Гранде издава дебютния си студиен албум „Yours Truly“, като пилотният сингъл „The Way“ влиза в топ 10 на Билборд Хот 100. Следват още няколко сингъла – „Baby I“, „Almost Is Never Enough“ – балада, която изпълнява с Нейтън Сайкс от „The Wanted“ и най-новия „Right There“ – дует с рапъра Биг Шон.



TrafficNews.bg