Доста хора правят грешката да мислят от името на другите. Това най-често го правят мъжете по време на секс. Те смятат, че имат достатъчно сексуален опит и знаят какво искат жените преди, по време и след акта. Истината е, че човек се учи, докато е жив и че всяка представителка на нежния пол харесва различни неща по време на секс. Полезно е човек да има опит, но той не е достатъчен, за да задоволи всяка жена. А и често дамите се срамуват да споделят на партньора си какво искат и харесват, съобщава teenproblem.net.
 
Кои са най-често срещаните грешки, които допускат мъжете по време на секс?
 
Мъжете смятат, че голямото количество секрет показва, че жената е възбудена – по принцип сексуалната възбуда наистина е съпроводена с овлажняване, но е възможно една жена да бъде възбудена, без да се е овлажнила достатъчно. Има жени, които отделят по-голямо количество секрет, когато са възбудени и такива, които отделят оскъдно количество. Възможно е жената да отдели по-голямо количество, защото е настинала или има здравословни проблеми. Затова мъжете не трябва да съдят за възбудата на своята партньорка по количеството секрет.

 
Мъжете смятат, че имат всичко необходимо, за да задоволят партньорката си – има жени, които имат нужда от допълнително стимулиране, за да достигнат до оргазъм. Някои представителки на нежния пол могат да „свършат”, само ако клиторът им бъде стимулиран с над 3 000 движения в минута, което е невъзможно да бъде направено от един мъж. Затова господата не бива да се страхуват от употребата на вибратор, той може да участва в секса между двама души, стига да е помощник, а не заместник на мъжа.
 
Мъжете смятат, че жените предпочитат тишината по време на секс – това определено не е вярно и никой не знае откъде идва тази заблуда. Не, че мъжете трябва да крещят по време на акта или да говорят само мръсни неща, но пълната тишина не допада на голяма част от жените. Препоръчително е от време на време да казваш на партньорката си какво искаш и да я питаш какво тя иска и дали ѝ харесва това, което правите.
 
Мъжете смятат, че познават изключително добре женската анатомия – истината е, че голяма част от представителите на силния пол знаят най-общите неща, свързани с женските гениталии. А и също така повечето мъже смятат, че жената може да получи само вагинален оргазъм. Всъщност голяма част от дамите получават по-лесно клиторен, отколкото вагинален оргазъм. Ако не знаеш дали приятелката ти има проблем с вагиналния, попитай я директно как е къде обича да бъде докосвана.
 
Мъжете смятат, че сексът се възприема по един и същи начин от двата пола – всъщност мъжете и жените възприемат света по различен начин, имат различно мислене и затова няма как сексът да се възприема еднакво и от двата пола. Докато мъжът изпитва наслада по време на секс и залага на бързите движения, жената може да изпитва дискомфорт заради позата или размера на члена на партньора ѝ. Затова не си мисли, че докато на теб ти е кеф, партньорката ти също изпитва удоволствие. Наблюдавай нейните мимики и по това ще разбереш какво чувства по време на секс.
 
Мъжете смятат, че наистина знаят какво искат жените – представителките на нежния пол са толкова различни, че няма как мъжете да знаят какво точно иска партньорката им по време на секс. За да доставиш максимум удоволствие на половинката си, просто я попитай какво ѝ харесва. Това, че предишната ти приятелка е обичала ласки на определени места, не означава, че и сегашната ти приятелка ще изпитва удоволствие.

ОЩЕ НОВИНИ ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg