В най-известния трактат за любовта – Камасутра, се описват не само многобройните сексуални пози, но се набляга на възможността с използването им да се постигне по-голяма сексуална съвместимост между партньорите. Защото без нея щастието и духовното единство между двамата е невъзможно.

За жалост ние не обръщаме внимани точно на този факт. Вместо това цъкаме и се подсмихваме, докато разглеждаме древни изображения на сексуални пози.

И след като това древно изкуство на любовта е преминало проверката на времето, защо да не се възползваме от него, за да стимулираме любовния си живот. Ако искате да откриете своя мъж, трябва най-напред да определите вие самата какъв тип жена сте.

Газела

Тялото й е почти момичешко, гърдите й са малки, но добре оформени, бедрата й не са ралефни но са твърди и стегнати. Хапва по малко, обожава секса и размерът на влагалището й не превишава 13 см. Не е много, ще кажат някои, затова пък любовният сок на газелата ухае на лотос.

Кобила

Когато е възбудена, тялото й също излъчва аромат на лотос, а дълбочината на влагалището й достига 18 сантиметра. Тялото й изглежда стройно въпреки пищния бюст и съблазнителните бедра. Кобилата е разговорлива, нежна и изящна. Обожава разкоша и не достига бързо до оргазъм.

Слоница

Отличава се с влагалище с внушителни размери – цели 25 см, както и пищно тяло, огромен бюст, широко лице, пълни ръце и къси крака. Гласът й е плътен и грубоват, а любовният й сок съвсем не е с благоухание на лотос. Обича да похапва и сексуалните контакти не са й приоритет.

Мъжките размери

Зоогрупата на мъжкарите в сантиметри е в пълно съответствие с възможностите на дамите.

Заек

Размерът на половия му член в ерекция изпълва добре 13-те сантиметра на газелата. Невисокият му ръст се компенсира с атлетическо телосложение. Мъжът тип заек притежава мек, отстъпчив характер. Отличителна черта на представителителите на групата на зайците е сладникавият вкус на спермата им.

Бик

Със своите 18 сантиметра, не е трудно да се досетим, че това е идеалният партньор за кобилата. Той е доста як, темпераментен и авантюристично настроен. Винаги е готов да се отдаде на насладите на любовта, а търпението му е достатъчно, за да доведе сдържаната кобила до мощен оргазъм и то не само един.

Кон

Той е призван да обладава слоницата, тъй като неговият полов орган в бойна готовност е почти 25 сантиметра. И останалите размери на коня са също толкова внушителни – висок ръст, широки рамене, релефно тяло. Но за сметка на това пък, темпераментът му е разочароващ. Ленивият кон не е запален по секса и за да се възпламени желанието у него, жената трябва доста да се потруди

Съвпадението на размерите осигурява хармония в интимния живот. Но да се притеснявате от физическо несъответствие не си струва, тъй като за „неравните” партньори Камасутра предлага куп специални сексуални пози, позволяващи изживяване на наслада независимо от размерите.

Химия на любовта

Както знаете, човекът е фино създание и само точните размери на половите органи едва ли са достатъчни, за да го удовлетворят. Ние имаме и сърце и то има решаващата роля в любовните ни авантюри. Ако то не ни тласне в прегръдките на някого никакви физически съответствия не могат да помогнат.

Затова пък, когато то пее и ликува, тогава всички доводи на разума са без значение. Да се проследи сърдечната логика при избора на сексуален партньор е непосилна задача. И все пак учените са достигнали до интересни заключения за законите, по които нашето сърце изпада в трепетно вълнение.

Те са разбрали защо ние не можем да устоим на секс атаките на някои мъже, а на други не обръщаме внимание.

Оказва се, че нашите хормони реагират на най-подходящия за секс мъж. Те атакуват центъра на удоволствието в главния мозък, като ни заставят да асоциираме състояние на блаженство и любовна еуфория с определен партньор.

Възможно е в живота той да се окаже съвсем неподходящ, но в същото време да е носител на гени, които най-добре ни съответстват. Знаете, че главната цел на природата е продължаване на рода, затова тя ни принуждава да си падаме по тези, които са способни да ни създадат здраво поколение.

И когато се случват издънки, те обикновено са по наша вина. Модните увлечения по различни типове мъже, мнението на околните, някакви лични мотиви могат да повлияят на нашия избор и по-скоро да ни объркат. Затова пък сърцето ни рядко греши, тъй като се ориентира по образите, програмирани в подсъзнанието ни.

Учените са установили още, че при двойки, които са дълго време заедно и нямат проблеми със секса мъжът и жената външно си приличат. Оказва се, че тялото ни реагира на мъжа, който най-много ни пасва сексуално. Така че, доверете се на сърцето си, мили дами, но не губете и разсъдък.

Ако той заспи след секс, всичко е наред

Жените се засягаме, когато след секс партньорът ни заспива, а психолозите твърдят, че този факт по-скоро трябва да ни радва. Специалисти от Университета в Мичиган уверяват, че когато единият от любовната двойка заспи след оргазъм, у другия се поражда желание да се притисне към него, а телесният контакт увеличава привързаността между двамата.

Те обясняват, че е по-тревожно, ако на партньора ви не му се доспи след като сте се любили. Това може да означава, че не е удовлетворен или че нещо го измъчва. След достигане на кулминацията в мъжкото тяло пада нивото на допамина, което намалява активността на опорно-двигателната система. В същото време се увеличава производството на серотонин и това действа на мъжа като приспивателно.

Източник: Mila.bg