Мъжете обожават похотливата комуникация, но звуците, които ги възбуждат под чаршафите, често се различават. Според проучванията на Cosmo 52% от мъжката част ужасно се възбуждат от стенания, докато 37% са луди по прямото и безсрамно говорене на мръсотийки... Ключът към успешното ти представяне е да определиш кое е най-приятно за теб и гаджето ти и след това просто да действаш! Разбира се, хубаво е предварително да се запознаеш с подготвителните стъпки от Cosmo.

СТЪПКА 1

Опитай да си доставиш правилното разположение на духа. Пусни си подходяща музика, която те възбужда, прочети някоя еротична историйка или просто се обърни към най-палавите си фантазии, като включиш себе си и половинката си в мислените си сценарии. Дишай дълбоко и позволи на тялото си да бъде напълно релаксирано. И след цялата тази подготовка експериментирай със звуците, които може да влязат в употреба при следващата ви похотлива сесия (хей, в момента си самичка, така че дори и да не се представиш достатъчно добре, няма от кого да се притесняваш).

Хората не осъзнават, че звуците, които издават в спалнята, не се отнасят само да характера им, те се отнасят и до практиката. За да избегнеш „сценичната треска“, започни с палави sms-и или e-mail-и. Много по-малко смущаващо е да напишеш нещо, вместо да го кажеш директно очи в очи. Още по-добре за теб ще е, ако не си наоколо, докато го чете. За да опипаш почвата първоначално, опитай с нещо не дотам прекалено: „Нямам търпение да те завлека в спалнята“ например. След като прецениш каква е реакцията му, ще ти е много по-лесно да се отпуснеш и по време на „акция“.

СТЪПКА 2

Добро начало на похотливия ви разговор е да поговориш с него за това, което би искала да направиш – така ще му дадеш предимството да е наясно с желанията ти в момента. Кажи му не само какво ти харесва, а и как те кара да се чувстваш. Другият бонус от този вид страстна комуникация е, че ще помогне и на теб да повишиш възбудата си.


Увеличи интензивността на стенанията си, след това опитай да обясниш какво се случва: „Наблюдавам те как изчезваш вътре в мен... толкова е възбуждащо“. Ако успееш да поддържаш и зрителен контакт, докато го казваш, ще спечелиш още бонус точки. Ако ти изглежда малко шокиран, с една твоя усмивка можеш да свалиш всички задръжки помежду ви.

Използвай гласа си. Ако идеята все повече ти допада, а и забелязваш прогресиращата възбуда на гаджето си, продължи с палавия си диалог и дори можеш да си позволиш да преминеш някои граници на приличието... Самото прошепване или наблягане на някои думи може да придаде доста еротичен привкус на разговора ви. Едно простичко: „Какво искаш да правим сега?“, може да прозвучи по супер секси начин в зависимост от интонацията ти например.

СТЪПКА 3

Понякога разпалващите думички могат да прозвучат уникално възбуждащо, ако ги изречеш на някое обществено място. Ще се почувства доста странно, ако му подшушнеш нещо секси в ухото, докато пътувате заедно в претъпканото метро. Все пак ако го правиш за първи път и не си сигурна каква ще бъде реакцията му, по-добре запази похотливите фразички за момента, в който останете насаме.

СТЪПКА 4

Ако забелязваш очевидното благоприятно въздействие на палавите фразички, може да си позволиш да бъдеш още по-освободена в подбора им. За да избегнеш объркването и клишетата, създай свой собствен код за трудните за изричане думички. “Искаш ли да направим любимото ми нещо?”, може да придобие значението на 69; “подразни ме”, може да се превърне в покана за френска любов, а “мой ред” може да го информира, че ти искаш да преминеш върху него...
 

СТЪПКА 5

Все пак това е целта. Ако обаче той започне да си служи с думи, които не ти допадат, кажи му. Не го обвинявай и не започвай с конското, ако намериш част от сценариите и думите му за обидни. Просто кажи: „Не харесвам тази дума“. Циничните думички могат да участват, само ако искаш. Някои мъже намират за невероятно еротично да ги чуват от устата на гаджетата си, особено ако не им е привично да ги използват. Разбира се, ако са ти неприятни, може да минете и без тях.

Искаш описанията му да са по-живописни? Съвсем случайно изречи някоя от „лошите“ думички, за да провериш реакцията му. Когато те чуе да я използваш, ще схване намека да отговори със същото.

3 реплики, които ще те отведат директно към върха:
„Обичам, когато ме...“
„Да опитаме нещо различно тази вечер...“
„Искам да свалям дрехите ти адски бавно...“

3 реплики, които ще те отведат директно към... вкъщи:
„Може ли да те наричам мамче?“
„Обожавам, когато жената също е на мнение, че презервативите развалят момента.“
„Кажи ми, че съм най-големият от всички.“

Още новини ТУК

TrafficNews.bg