Премъдрите китайци са склонни да търсят тайния смисъл във всичко, включително и в най-простите на пръв поглед неща. Ако европеецът е убеден, че половият акт се извършва заради удоволствието или продължаването на рода, китаецът смята, че това разсъждение е прекалено примитивно.

Жителите на Поднебесната империя смятат това за среща на две енергии - женското начало ин и мъжкото ян. Това са две противоположности, които се допълват една друга, те се сливат, за да родят нова енергия, която да ни зареди с мъдрост, наслада и извисяване.

Но за китайците, когато мъжът изхвърля спермата си, това означава, че губи част от силата си. Затова китайският мъж пази драгоценната си течност, като се стреми нито капка от нея да не се пилее.

Според китайските традиции мъжът е длъжен да продължи толкова дълго акта, колкото му е възможно и някои от тях успяват да проведат множество актове, без да изхвърлят сперма в продължение на няколко месеца.

В трактата “Тайните предписания за нефритовите покои” се казва, че мъжът може да не изхвърля сперма, без това да вреди на здравето му, по един път на всеки три дни, през лятото и есента - по два пъти в месеца, а през зимата трябва да се въздържа напълно.

Сред начините за продължаване на акта има такива, които са известни само на най-просветените. Но има и други, които не са толкова сложни и са достъпни и за по-неопитните мераклии. Трябват ви само няколко тренировки. Ето някои от тези упражнения. Мъжът трябва да се научи мислено да притиска края на своя нефритов стълб или по време на акта да притиска тестисите си плътно до тялото. Ако ги хване с ръка и ги издърпа леко надолу, така може да избегне изхвърлянето на спермата.

Когато моментът на изхвърлянето наближи, мъжът може да напрегне мускулите около простата си, за да продължи акта по механичен път. Това става чрез дълбоки вдишвания и издишвания. След като овладеете тези методи, можете ”да не проливате дъжда” по време на десет поредни полови акта с жената.

Разбира се, такива дълги упражнения понякога са скучни и досадни. Затова, за да продължите акта, но и да го разнообразите, китайците ви съветват да прилагате осемте правила от Златната долина.

1 - движи нефритовия стълб наляво и надясно, като че ли храбрият воин се опитва да влезе през вратата на затворената крепост;

2 - движи нефритовия стълб нагоре-надолу, като че ли си върху див кон;

3 - вкарвай своя нефритов стълб в златната пещера бавно и по няколко пъти, преди да се скрие целия в нея и прави това така, сякаш дебнеш спящия вътре змей;

4 - след това извършвай движения, сякаш орелът се е притаил и бавно се спуска над заека, след което прави стремителен полет и го сграбчва;

5 - след това вкарай нефритовия стълб толкова дълбоко, сякаш камък потъва на дъното на морето;

6 - плувай из нефритовата долина с бавни, плавни движения, сякаш търсиш нещо на дъното на езеро;

7 - движи се като рееща се чайка над бавно придвижващ се кораб, който чака следващия силен порив на вятъра.

Ако спазиш правилата от всички тези поетични съвети, успехът ти е гарантиран.

TrafficNews.bg