На много хора им се случва да се събудят по средата на нощта с желание да правят секс с половинката си. Не всички дръзват да събудят партньора си с ласки, а част от тези, които го правят, претърпяват разочарованието на отблъскването в стил: „Остави ме, спи ми се!“.
Среднощният секс почти винаги е много див и животински, вероятно защото не е планиран и е без задръжки. Все пак трябва да знаете някои правила за този секс. Първо в никакъв случай не будете грубо половинката си, опипвайки го/я по интимните части с трескаво темпо. Това по-скоро ще създаде една неловка ситуация и/или най-много да правите любов с полузаспал индивид.
Ето и 5 съвета как да подходите към секса по средата на нощта, така че да предразположите максимално своя партньор:


1. Започнете бавно и нежно. Колкото и силно да бушуват вашите хормони в момента, опитайте се да разберете, че партньорът ви едва ли е толкова възбуден, а по-скоро е супер сънлив. Започнете с лек масаж, който постепенно да стане еротичен.

2. Шепнете нежно и страстно в ушите на половинката си. Палавите секси и дори мръсни думички могат да направят чудеса с вашия заспал партньор. Те могат да го събудят доста по-бързо дори от масаж на интимните му части. Кажете му в детайли какво ви се прави в леглото, без никакви задръжки в думите. Обяснете му и как точно смятате да му доставите удоволствие.

3. Уверете се, че вече наистина партньорът ви се е събудил и е започнал да се настройва на секс вълна. Не е достатъчно просто да събудите половинката си, по-важното е да я предразположите за интимност и ласки, за да не прилича актът на егоистично „изнасилване“. Не забравяйте, че сексът посред нощ може да бъде кратък и бърз, но само ако и двамата достигнете до оргазъм.

4. Не настоявайте прекалено. Ако усетите, че половинката ви реагира хладно и няма никакво желание за игра между чаршафите, не се обиждайте и сърдете. По-добре мастурбирайте. В края на краищата, няма смисъл да ядосвате любимия си човек, само защото не може да отговори на вашите сексуални нужди, когато е супер уморен и жаден за сън.

5. Заменете среднощния секс с дневен секс. Ако усетите, че сексът по средата на нощта не е подходящ за вашата двойка, заменете го с редовен сутрешен, дневен или секс преди заспиване. В никакъв случай не наказвайте партньора си затова, че ви е отказал секс в малките часове на нощта, избягвайки интимността с него в другите часове на деня. Това ще повлияе негативно на отношенията ви.


TrafficNews.bg