Искате да бъдете идеалната половинка за него? За да се постигне хармония в една връзка партньорите трябва да правят компромиси по равно. Често дамите забравят за някои малки трикове, с които могат да впечатлят любимия или не зачитат неговото лично пространство.

Ето няколко стъпки, които ще ви направят неговото незаменимо момиче:

Отдайте му времето си.

Когато сте заедно той ще иска да му отдадете цялото си внимание. Забравете за излишните телефонни разговори, разходка из социалните мрежи и т. н. Мъжете са като малките деца, нуждаят се от постоянно женско внимание, пише Az-jenata.bg.

Всеки мъж си има своя страст или интереси.

Открийте неговите интереси, които биха могли да се окажат и ваши. Споделете ги и се забавлявайте заедно. Но нека бъде нещо по-различно от гледане на спорт, защото това няма да успее да разкрие най-силните черти от характера ви, с които да го впечатлите.

Бъдете неговия най-близък приятел.

В една връзка партньорите трябва да бъдат преди всичко добри приятели. Разговаряйте с него. Научете се да комуникирате. Всеки ден се интересувайте как е минал денят му. Мъжете имат нужда от жена до себе си, с която да разговарят, която да ги изслушва.

Не бъдете дребнави и не се заяждайте с него за дребни неща.

Ако той предпочита тази вечер да гледате мач вместо любимия ви сериал, не му се сърдете. Следващият път и той ще направи жест към вас.

Не ровете в телефона и профилите му в социалните мрежи.

Това е отегчаващо. Ако един мъж иска да флиртува или да ви изневери, има хиляди други начини да го направи. Постоянно ровене и преследване само ще наруши хармонията между вас.

Правете му изненади.

Правете му по-често малки изненади като приготвите любимата му торта, купите някоя книга на тема, която той обича да чете и т. н. Всеки мил жест ще бъде забелязан и оценен.

Попитайте го за сексуалните му фантазии.

Дали има някоя, която иска да пробва с вас. Научете се да говорите и за секс. Няма теми табу, има спирачки, които самите вие си поставяте. Бъдете момичето от неговите еротични фантазии.