"Влюбена съм в един прекрасен мъж! Всъщност отдавна исках да го кажа на целия свят и, тъй като вие, по един или друг начин, сте моята вселена, най-сетне го казах. Той между другото е вълшебник – има невероятната способност да ме усеща."

Успяваш ли и ти да усетиш твоето момче и знаеш ли тайните местенца, които му доставят неописуемо удоволствие? И така, как най-лесно можеш да станеш малка вълшебница...

Ушите: те не са само слухов орган, но и много чувствителна ерогенна зона. Започни с нежно прокарване на езика по цялото ухо, като не оставиш нито един милиметър недокоснат. Внимавай с хапането. Единственото място, което можеш да си позволиш да захапеш е меката долна част. Останалото, както знаеш, е хрущял и би го заболяло, ако те избие на канибализъм.

Шията: той направо може да откачи, ако продължиш влажните си ласки, спускайки се от ушите към гърдите. Когато целуваш врата му, лекичко го гризкаш и засмукваш (без да оставяш неприятни белези), той чувства лек гъдел, който го изстрелва директно към седмото небе.

Ръцете: дланите и кожата между пръстите са гореща зона. Можеш да ги масажираш и целуваш. В началото това ще го отпусне. Ако продължиш малко повече, ръцете му вероятно няма да могат да си намерят място.

Сгъвката на лакътя: когато си била по-малка, сигурно са те гъделичкали точно там и знаеш колко наситено е това място с нервни окончания и какво огромно удоволствие ще му доставят милувките му там.

Гърдите: погрешно е мнението, че единствено женските гърди реагират на ласки. Това, че той не използва сутиен, не означава, че зърната му са по-малко чувствителни от твоите. Точно обратното! След като вече си ги намерила (в случай, че е по-космат модел) първо ги погали. После опитай концентрични кръгчета с език около зърната. За десерт, ако още не се е взривил от удоволствие, можеш да го захапеш нежно.

Пъпът: онова, което пъпната връв свързва с другото, не са празни приказки. С две думи: пъпът е много, много чувствителен на нежните дразнения на езика ти. Не забравяй, докато се занимаваш с него, да продължиш да галиш гърдите му.

Тестисите: те, като че ли, винаги остават настрани, докато отдаваш цялото си внимание на най-важния орган. Тези органи обаче си струват да бъдат забелязани. Лекичкото драскане и нежните целувки доставят на партньора ти несравнимо удоволствие. Зоната между тестисите и ануса: това място реагира на всяко докосване. Отново можеш да драскаш лекичко или да се разходиш с език. Това си е почти оргазъм. Анусът: и по-точно зоната около него е мъжкият аналог на G-точката. А ти прекрасно знаеш какво става, когато той стимулира твоята G-точка. Отвърни му със същото – вече си готова за вълшебница.

Бедрата: вътрешната им част е една от най-чувствителните зони. Когато ги галиш, дори малко по-силно, той със сигурност достига върховното блаженство. Сгъвката на коляното: обсипи това скрито местенце с хиляди целувки и захапвания. Никой мъж не може да остане равнодушен при подобна процедура.

Пръстите на краката: място за супер-вълшебници! Той може да достигне оргазъм дори само ако смучете. Особено ако правите дълги паузи между всеки отделен пръст. Това е едно сладко мъчение, което го подлудява. Прибави необходимата доза чувственост и изживяването става вълшебно. 

Докато изследваш тялото му с език и ръце, му забрани да мърда. Едва ли ще се удържи, но пък ако успее, удоволствието му ще бъде двойно, а ти ще си пълна господарка. Аз отивам да опитам...

OЩЕ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg