Докосванията с ръце са чудесен начин да разнообразиш арсенала си от техники в леглото. Основното е да помниш две прости правила.

Първо – винаги използвай лубрикант и второ – задавай въпроси, които да те насочат, или му позволи да те направлява. Нека той сложи дланите си върху твоите и ти покаже как точно му харесва. Не се страхувай да включиш и фантазията си в действие!

Нежният май

Придържай пениса по средата с лявата си ръка, а с палеца на дясната прави кръгови движения по юздичката, през това време с показалеца гали края на главичката от противоположната страна (т.н. венец). Не ги стискай в кръг – това е основната грешка, – предупреждават сексолозите!

Наслада със сключени ръце

Изпъни длани и ги постави от двете страни на ствола. Сключи пръстите си от показалеца до малкия, а палците постави от другата страна на пениса. Така той остава в ръцете ти. Движи ги от основата нагоре. А когато стигнеш до главичката, направи завъртащо движение обратно на часовниковата стрелка.

Троен скок

Едно – сложи отпуснатата си ръка на линията, която минава от средата на топките към главичката. При някои мъже се вижда ясно, а при други е незабележима. Палецът ти да сочи нагоре. Ръката ти се плъзга до юздичката и продължава да се движи към венеца. Две – прокарай ръката си по същия начин – по ствола и по главичката, но от дясната страна. Три – повтори вълшебното движение отляво, този път малкото пръстче да води нагоре. Не е нужно да хващаш мъжкото достойнство, дланта ти трябва да остане разтворена.

Обединени

Наблюдавай го, разбери какво му харесва, а след това ти определи темпото.
Рецепта за „отборна игра” от секс-експерт, пожелал анонимност: застани на колене пред партньора си. Обхвани члена и гали с палци юздичката и главичката (по-точно частите ѝ, които набъбват по време на врекция). Разпери останалите пръсти встрани и подкани мъжа да вплете своите в тях. Започни приятно да движиш ръце нагоре-надолу. Постепенно ги отпусни, оставяйки партньора си да контролира ситуацията.

Копринена пътека

Прави нежни кръгови движения с едната ръка по главичката на пениса, от време на време отпускай свитата си длан надолу до основата. Другата – по ствола. Докосвай се до него с китка и с вътрешната част на предмипницата – така, все едно свириш с лък на цигулка. Това ще донесе съвършено нови усещания на партньора ти. Основното е да нанесеш лубрикант на кожата си за идеално плъзгане.

Завъртане на гайка

Тази техника ще ти позволи да стимулираш максимален брой ерогенни зони на пениса. Обхвани ствола му така, че малкият ти пръст да е най-отгоре. С въртящи движения мести ръката си към главичката. Сега я махни, обърни я и я движи в обратна посока, към топките. Но вече най-отгоре е палецът, който гали юздичката.

Театър с една актриса

Събери ръцете си една към друга и хвани члена в основата. Отдалечи китките. Вдигай ръце от топките към главичката и едновременно с това ги върти в различни посоки. Повтори движението, но този път се плъзни отгоре надолу. Нежно глади чувствителните точки с палци – юздичката и пикочния канал. Опитай едновременно с това плавно да изпъваш цялото си тяло и сякаш случайно да докоснеш с гърди пениса му. Повечето мъже обичат да гледат – този спектакъл със сигурност ще покори твоя любим.

TrafficNews.bg