Мислиш си, че всичко, което му трябва, за да се разпали, е чифт убийствени токчета и цепка на бюста? Ами, добре де, права си. Но го възбуждат и неочаквани неща.

Ето някои мнения за най-странните и най-чувствени неща, които мъжете намират за истински неустоими.

„Намирам за супер секси, когато приятелката ми си легне без да измие грима си добре и се събуди с малки черни сенки под очите. Погледът й става един такъв мистериозен и замъглен“.

„Ако говоря или издавам твърде много звуци, докато правим секс, годеницата ми си слага ръката върху устата ми и това ме възбужда още повече. Обичам това качество у нея, че знае какво иска или не иска и не се притеснява да ми го покаже“.

„Наистина е готино, когато едно момиче се грижи за външния си вид, обаче плочките по корема ми се струват малко прекалени. Мекото коремче е много по-възбуждащо, защото е нежно и женствено“.

„Преди ходех с едно маце, което много обичаше да ме изненадва. Понякога се появяваше с временна татуировка на специални места, друг път си слагаше розови кичури в косата и тези неща ме побъркваха. Чувствах се все едно всеки път си лягам с коренно различен човек“.

„Според мен приятелката ми е най-секси, когато се върне от фитнеса. Тя естествено си мисли, че изглежда ужасно, но мен страшно ме възбуждат потното й тяло и рошавата коса“.

„Смятам за страхотно, когато жената се смее по време на секс, защото така ми става ясно, че си прекарва добре. Никой мъж не иска да бъде с някоя, която винаги е сериозна или пък прекалено сексуална“.

„Бейзболната шапка е адски секси, когато е носена от жена. Вярно е, че по принцип я носят мъже, затова върху жена изглежда толкова спортно и готино“.

TarfficNews.bg